Talven ja joulun sisustusuutuuksia illallisen merkeissä

Viime viikolla saimme Kari Aihisen loihtiman illallisen lomassa tutustua sisustuksen talvi- ja joulu-uutuuksiin. Ilta sujuikin Polhem PR:n showroomilla rattoisasti pienen samppanja-tastingin parissa, uuden Roster-ravintolan ruokia maistellen ja sisustusjuttuja kuunnellen. Sisustusuutuuksista meille meille esiteltiin Jotexin, Photowallin, Airamin, Sagaformin ja Kosta Bodan tuotteita.

whiteandfresh1962.jpg

whiteandfresh1963.jpg

whiteandfresh1967.jpg

whiteandfresh1960.jpg

whiteandfresh1968.jpg

whiteandfresh1948.jpg

whiteandfresh1970.jpg

whiteandfresh1971.jpg

whiteandfresh1972.jpg

whiteandfresh1947.jpg

whiteandfresh1974.jpg

Astiastona Kosta Bodan Bruk-astiasto, joka on suunniteltu erityisesti arkeen ja sopimaan sekoitettavaksi jo olemassa olevien skandinaavisten perusastiastoiden kanssa. Pöytätabletissa puolestaan on käytetty Photowallin kuvia.

whiteandfresh1981.jpg

Alkuun maistelimme hieman samppanjaa. Testasimme Decanterin johdolla, miltä sama samppanja maistuu kahdesta erilaisesta lasista; perinteisestä niin sanotusti huilun muotoisesta lasista ja uudesta samppanjaviinilasista. Vaikka en viinilaseista ja samppanjoista mitään ymmärräkään, oli makuelämyksissä kuitenkin selkeä ero. Aika jännittävää! 🙂

whiteandfresh1987.jpg

Ennen viiden ruokalajin illallistamme Kari Aihinen kertoi meille hieman uudesta ravintolastaan Roster Helsingistä, joka on osa Royal ravintoloita. Ravintolan Aihinen perusti yhdessä Paul Hickmanin kanssa.

whiteandfresh1994.jpg

Rehellistä leipää ja voita. <3 Leipä on Rosterin omaan taikinajuureen leivottu. Harvoin leipää syövänä tämä oli melkein illallisen paras osa. 😉

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2001.jpg

Kiitos mukavasta illasta Polhemin porukalle ja muille mukana olleille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *