Converse All Star Leather Mono High

Stockmannilla* on kanta-asiakastarjouksessa Converse All Star Leather Mono High* tennarit mustina ja en vain pystynyt hillitsemään itseäni (Kiitos vaan Miia! ;)) Olen aina ollut mustien tennareiden ystävä, yhdet ikisuosikeistani ovat mustat Adidaksen Superstarit. Minulla on yhdet varrelliset mustat Converset, mutta ne ovat kangasta. Näin ilmojen muuttuessa varrellinen kenkä on hyvä valinta ja mikä tärkeintä, vesi ei nahasta niin helposti mene läpi ja kunnon suojauksella voi välttää nahan vaurioitumisen.

converseallstarleathermonohigh.jpg

Joten… Couldn’t help myself! Nämä lähtivät tilaukseen. Ainakin omalla kohdallani Converseissa minulle sopii omaa kengännumeroa yksi koko pienempi. Eli 38:n jalkaisena valitsen Converset 37 koossa. Niinpä nyt valitsin näissä kengissä kooksi 4,5, sillä koot ovat us-kokoja (unisex). Nyt on syksyksi sitten hieman sopivammat tennarit. Ja koska nämä ovat hyvin hillityn näköiset ja mustat, sopivat ne siistimpäänkin joskin rentoon asuun ja tilaisuuteen. Muutoin syssy mennäänkin sitten Steve Maddenin konjakinvärisillä saappailla.

Tässä vielä suora linkki näihin ihanuus-Converseihin -> klik!* 😉

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia “Converse All Star Leather Mono High

  1. Voi ei, noi on ihanat!! Harmi kun ei näin loppukuusta (tai ikinä) ole ylimääräistä sataa euroa… Oon vähän kade 🙂

    1. Jossu: No ei taatusti ole kyllä helppo homma irroittaa moista summaa. Eipä itselläkään, mutta kun iskee tarve niin ei auta itku markkinoilla. 🙂

  2. Mulla on nämä myös !!! ostin tosin poskettoman halvalla Amerikasta, outletistä, 2 luokan popot, mutta hyvin niillä mennään.

    1. Lanttuleikkuri: No kakkosluokan popot on varmaan nekin ihan passelit! 🙂

  3. Itsekin kuolasin näitä aikani ja yllättäen sorruin.. 🙂 Ainoa kiva juttu kesän loppumisessa on lämpimät neuleet ja mukavat tennarit. Niin, ja paksu huivi kaulassa. 🙂

    1. Minna: Mä en voinut myöskään vastustaa! Syksyyn sopivimmille varrellisille ja ei-kankaisille tennareille oli tarvetta ja nämä sattuivat sopivasti kohdalle. Valkoisetkin olisi ihanat, mutta mustat käytännöllisemmät, menee värin ja huomaamattomuutensa vuoksi hieman siistimmän asun kanssa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *