Sukkasunnuntai

Eilen oli hyvä päivä. Sain hoidettua loppuun yhden haastattelutekstin ystäväni seminaarityötä varten ja muutoin olen vain rentoutunut ja syönyt hyvin (oikein). Toissapäivänä sallin itselleni herkkupäivän ja söin suklaata niin, että kalorit vaan paukkuivat. 🙂

1554349_10152110962737075_30578511136982

Eilen illalla lähdin kiertelemään lähitienoita, polkuja ja katuja, joille en aiemmin ollut poikennut. Mukavasti ja nopeasti on tosiaan luonto alkanut herätä, kuten uumoilinkin. Aika kliseisiähän kaikki maisema- ja luontokuvat ovat, mutta enpä vaan mahtanut itselleni mitään ja niin räpsin muutamia kuvia aurinkoisen lenkkini varrelta.

kuva%204.jpg

kuva%201.jpg

kuva%202.jpg

kuva%205.jpg

kuva%201-1.jpg

Ihan kohtalaista tahtia tuli kuljettua ja kun noita tuntemattomampia katuja asteli, niin aikakin kului huomaamatta.

kuva%203.jpg

Sain pitkästä aikaa hankittua lohta ja paistoinkin uunissa kilon mötikän. Yksi annos eilen, toisen laitoin jääkaappiin odottamaan tätä päivää ja useamman annoksen viskasin pakkaseen. Kala on näillä nykyhinnoilla kyllä harvinaista herkkua. <3

kuva%205-1.jpg

Tein eilen myös vielä yhden tilauksen urheiluvaatteisiin liittyen ja siitä myöhemmin lisää. Jos kaikki tilaamani vaatteet ovat sopivia, niin kasassa on sitten ihan perussetti, jolla pärjää kivasti. Puuttuvat osat löytyy varmasti kaapista. Vaatteisiin ja vaatekaappeihin liittyen on myös hieman suunnitelmia ja palaan suunnitelmani pariin pian. 🙂

Mukavaa toista pääsiäispäivää kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *