Alekoodilla Mossa-tuotteet Hyvinvoinnin Tavaratalosta

Halusin tulla vinkkaamaan, että Hyvinvoinnin Tavaratalosta saa tämän viikon ajan kaikki Mossa-tuotteet 25 % alennuksella, kun käyttää koodia MOSSA4. 

mossa_alekoodi.jpg

Mossaa olen kuullut kovin kehuttavan. Se on Mádaran pikkusisko ja Latviasta siis kotoisin. Raaka-aineina käytetään muun muassa pohjoisen marjoja, ja Mossa on myös ECOCERT-sertifioitu. Mádaran pikkusiskona myös hintakin on edullisempi. Aion itse kokeilla näitä Mossan puhdistustuotteita, kun käytössäni olevat loppuvat. Käytössäni on jo Age Excellence Wrinkle-Smoothing silmänympärysvoide, (<– postaus aiheesta) ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Ja se on jo paljon, koska super-herkkäsilmäisenä en kovin monia voiteita voi silmän lähelle laittaa. Plussaa ehdottomasti myös siitä, että tuote on tehty ikääntyvälle iholle.

Tutustu ja tilaa!

Mossa-tuotteet Hyvinvoinnin Tavaratalosta

– 25 %

koodilla MOSSA4

30.1.2017 asti

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *