Lenkkeily aloitettu

Tällä viikolla aloitin varovaisesti lenkkeilyn. Lenkkeilyni on ihan vaan reipasta kävelyä. Kävin lenkillä tiistaina ja eilen. Molemmat kerrat menin saman reitin, lähinnä siitä syystä, että tiistain lenkin pituus ei ollut tallentunut puhelimeeni ja halusin tietää, miten pitkä lenkkini oli. Olin arvoinut matkaksi muutaman kilometrin ja olin ihan oikeassa. Matkaa tuli noin kolme kilometriä. Liikunnan ohella kuitenkin pointti on myös ulkoilmasta sekä maisemista nauttiminen.

IMAG0887.jpg

IMAG0890.jpg

IMAG0891.jpg

IMAG0892.jpg

IMAG0894.jpg

IMAG0895.jpg

IMAG0896.jpg

Kun lenkillä pääsee siihen moodiin, että veri on alkanut kiertää ja lihakset ovat lämmenneet ympärillä olevan huomaa paremmin. Hymy leviää huulille ympäristöä tarkkaillessa ja kenties ympäristöön liittyvien muistojen tupsallehdessa mieleen. Eilen hymyilin nuorehkolle pariskunnalle, joka oli vaunujuoksulenkillä. Se oli vain jotenkin niin leppoisan ja helpon näköistä ja pariskunta tuntui nauttivan kovasti. Toisen hymyn huulille nosti eräälle terassille aidan päälle nostettu ruukkunarsissi. Ah, kevät. Ehkä lempivuodenaikani… luonto ja ihmiset heräävät talviuniltaan, ulkona tuoksuu keväältä ja lämpö ei ole tukahduttavan kuumaa. Uusia mahdollisuuksia, uusi alku. 

Screenshot_2014-03-28-23-21-17.jpg

Aurinkoista viikonloppua! <3

 

12 kommenttia “Lenkkeily aloitettu

 1. Voi ihanaa, olet aloittanut kokonaan uuden terveen elämän. Hienoa! Pienin askelin hyvä tulee. Ja ulkoilukin on taatusti kivampaa savuttomana. Ole ylpeä itsestäsi!! 🙂

  1. Minna: Kiitos! 🙂 Pikkuhiljaa katsotaan, mitä tästä lenkkeilystä tulee. Vielä ei uskalla kamalasti hihkua todellisesta elämäntapamuutoksesta. 😉

 2. itse entisenä lenkkeilijänä hämmästyin aina miten nopeasti kunto nousee. Pienin askelin ekaks hölkkää pari lyhtypylvään väliä jne etenee. Välillä kävellään jotta hengitys tasaantuu ja taas hölkkää. Nyt mua ei enää sais lenkkipolulle = laiska akka, mutta nauti sinä ja kokeile kunnon kasvua.<br />
  loistohomma tupakkalakon ylläpito, hyvä sinä !

  1. Lanttuleikkuri: Mulla ei ole tarkoitus aloittaa hölkkäämistä saati juoksemista, vaikka kovasti haluaisin. Yliliikkuvat nivelet ja penikkatauti eivät tykkää. Joudun siis tyytymään reippaisiin kävelylenkkeihin, mutta kyllä nekin peruskuntoa pitävät onneksi yllä. 🙂

 3. Sä olet kyllä ollut niin reipas ja inspiroivia ruokakuvia näkynytkin viime aikoina :))). you go girl!

  1. S: Kiitos tsempistä! &hearts; On tää silti aika hurjaa… mä en osaa vieläkään ajatella etten koskaan sytyttäisi tupakkaa enää tai söisi &quot;mitä vain&quot;. Taitaa mennä aikaa, ennen kuin psyykekin on mukana ja homma taatusti rutiinia. 🙂

 4. Lenkkeily on kyllä mukavaa. Etenkin nyt kun maakin on sula ja ei ole enää ihan niin kylmä 🙂 Tsemppiä terveellisempään elämään!!! Täällä aloitin tuon kuntoilun viime syksyllä ja toistaiseksi vielä ovat lenkkipolut ja kuntosali kiinnostaneet 😉 Vaikka ei se aina helppoa ole!

  1. Ruut: Lenkkeily on tosiaan mukavaa, kunhan siihen pääsee ensin taas kiinni. 🙂 Ehkä tällä viikolla vielä vähän vähemmän ja koitan innostua paremmin kunhan kelit aavistuksen helpottavat eli tuuli vähän vaimenisi. Sitten kun lenkkeilykärpänen pääsee puraisemaan, ei ole oikeastaan mitään väliä millainen sää ulkona on. 🙂

 5. Hei! Selailin tässä sinun postauksia ja jäin miettimään, että millä puhelin sovelluksella olet saanut lenkkisi tallennettua? 🙂

  1. Heippa Elina! Käytän Sports Trackeria, jonka saa ladattua Androidiin Play-kaupasta tai iPhoneen App Storesta. 🙂

  2. Kiitos tiedosta! Pitää etsiä Lumialle vastaavanlainen sovellus, olisi erittäin kätevä 🙂

  3. Elina: Voihan Lumiallekin saada Sports Trackerin, kantsii etsiä sitä sovelluskaupasta. Ja sitten on semmoinenkin suht' ok sovellus kuin Endomondo. Sitäkin jotkut käyttää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *