CASA on the road: Granit

Nyt on vuorossa sisustuskauppakierroksemme viimeinen etappimme, joka oli siis oikeasti kierroksemme toinen ensimmäinen. Osa meistä aloitti White on White -myymälästä, mutta minä suuntasin kadun toiselle puolelle Granitiin (Bulevardi 2-4, Erottajan ja Bulevardin kulma), sillä vaikka WoW:ssa on vaikka mtä kaikkea nättiä, niin Granit on selkeästi enemmän omaa tyyliäni. Jos WoW kuitenkin kiinnostaa, niin postauksia myymälästä löytyy muista CASAn blogeista. 🙂

kollaasi1.jpg

Laidasta laitaan löytyy säilytystarvikkeita ruoalle ja muille keittiötarpeille.

kollaasi4.jpg

Astioita, ruoanlaittovälineitä, kattaustarvikkeita…

kollaasi6.jpg

kollaasi8.jpg

Jonkin verran myös ruokajuttuja

kollaasi7.jpg

Rustiikkista ja teollista sisustus- ja säilytystarviketta… itseäni kiinnostaa tällä hetkellä nuo ruskeat lasipullot. Ja ai vitsi, miten hieno puinen omenalaatikko! Ihanan kulunut ja huolettoman näköisesti rakennettu.

kollaasi3.jpg

Söpöjä ja katseenkestäviä tarvikkeita kylppäriin ja tuoksukynttilöitä luomaan tunnelmaa.

kollaasi5.jpg

kollaasi9.jpg

Toimistotarvikkeita yllin kyllin eli jos liitutaulutarroja, magneettiklipsejä, liituja, leimasia, muistikirjoja yms. tarvitsee niin kannattaa suunnata Granitiin. Eivät meinaan ole ulkonäöltään mitään “tiimarikamaa”. 🙂

kollaasi2.jpg

Putiikkikierroksemme varrella pysähdyimme myös Lönnrotinkatu 15:ssa sijaitsevassa Destinyssä. Tästä myymälästä löydät juttua muilta meidän bloggaajilta, sillä itse jäin hengailemaan myymälän ulkopuolelle.

Nyt on sitten CASA on the road -päivän pysähdyspaikat käyty läpi. Suosikkini liikkeistä olivat Granit, Design Forum Shop, Peroba ja Moko Market.

Lämpimästi kiitoksia kaikille mukana olleille sekä yhteistyöhön mukaan lähteneille yrityksille. Oli mielenkiintoinen ja mukava päivä – joskin jaloille hieman rankka 😉 – ja toivottavasti pääsemme toteuttamaan jotain vastaavaa pian uudelleen!

 

Postaus on osa CASA on the road -kiertuetta

4 kommenttia “CASA on the road: Granit

  1. Oi ja voi, pääsisipä pian taas Granitiin! Olet saanut hyvän kuvasaaliin, houkuttelevia kuvia! :)<br />
    <br />
    Mukavaa loppuviikkoa Irina! &hearts;

    1. Jenni: Mä kävisin Granitissa vaikka kuinka usein, jos vaan rahat riittäisivät. 🙂 ja Forumin Granit täytyy jossain vaiheessa tsekata!

  2. Mä kans täällä haikailen Granitin perään! Niin ihana liike täynnä kivoja juttuja, tuolla ois voinu viettää vaikka kokonaisen päivän 🙂

    1. Heli: No älä viitti! Voisin käydä sieltä hakemassa kotiin montakin kivaa juttua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *