Lopettaisiko blogin…

Anteeksi. Nyt on pakko avautua.

Ehkä jopa poistan tämän postauksen, kun pahin **tutus on laantunut.

Mä TARVITSEN sen järkkärin.

Ei tästä puhelimella kuvaamisesta tule mitään, kun puhelin temppuilee. USB-piuhan kanssa ei saa siirrettyä kuvia koneelle ja tutuksi, turvalliseksi mutta hieman hankalaksi muodostunut kuvien siirtäminen koneelle Bluetoothin kanssa temppuilee. 

Eihän tästä nyt herranjumala tule mitään. Ja postausaiheita olisi vaikka kuinka.

Ehkä joudun lähettämään kuvani itselleni sähköpostilla. 

Todellista bloggaajan elämää. Not!

Kiitos ja anteeksi.

 

EDIT 1.10.2013: Ei, en ole lopettamassa blogia, piti vaan hieman purkaa turhautumista. 🙂

Irina / White & Fresh - -

27 kommenttia “Lopettaisiko blogin…

  1. Marika: En mäkään ammattitason kuvia järkkärillä saa, mut on ne silti laadultaan ihan toista kuin kännykällä. 😀

 1. No höh!! Et kyllä lopeta! Jospa pitäisit vaikka pienen tauon vain. Ja onhan se joulukin kohta tulossa niin voit vaikka kirjoittaa lahjatoiveen uudesta kamerasta 🙂

  1. R: No en lopeta. 🙂 Iski vaan turhautuneisuus ja järkkäri tuntuu vielä ikuisuushaaveelta. Tuskin siis joulunakaan vielä tulossa, mutta joskus. Joskus vielä, ehdottomasti!

 2. Höps! Et kyllä mitään lopeta:)! Vaikka ihan varmasti on raivostuttavaa painia puhelimen ja piuhojen kanssa:/ Ymmärrettävää täysin, jos ottaa totaalisesti päähän:/ Nyt järkkärin hankintaan…vaikka osamaksulla, jos ei yhtäkkiä ole varaa laittaa isoja summia kameraan:)!

  1. Viivi: Vanhassa puhelimessa (sekin oli HTC) riitti kun iski piuhan koneeseen niin puhelin muuttui &quot;kovalevyksi&quot; samoin kuin esim. mp3-soittimet ja kameroiden muistikortit. Tässä uudessa (no joo, vuoden jo vanha) ei vaan homma toimi samoin. Ja sitten mulla temppuili eilisen puhelin, jopa puhelimen kello jätätti eikä mikään toiminut niin kuin piti. Siinä vaiheessa iski semmonen turhautuminen, että hohhoijakkaa. :)<br />
   <br />
   En siis ole lopettamassa tätä blogia, kunhan nyt kiukuspäissäni uhosin. Kamera (varmaankin) osamaksulla sitten joskus, kun kuukausittaiset tuloni sen sallivat. 🙂

 3. Minä lähetän kuvat puhelimeltani sähköpostiin, jotta saan ne ipadilleni, jolla muokkaan ne ja kirjoitan postaukset 🙂 <br />
  <br />
  Mulla on 9 vuotta vanha läppäri, joka rupee nyt olemaan niin jumissa, ettei sillä pysty tekee juuri mitään. Sen usb portit on niin rikki, etteivät ne tunnista enää puhelintani, eikä siinä toimi bluetooth. Myös iPadissani on vikaa niin, ettei mikään tietokone tunnista sitä. 🙂

  1. Mari Susa: Mulla on hyvin keskustelleet puhelimen ja macin bluetoothit keskenään, mutta eilen puhelimeni temppuili. Varmaan kärsii sekin reppana jatkuvasta nettiyhteydestä (joo, uudessa kodissa ei netti vielä toimi niin käytän puhelimen nettiyhteyttä läppärin kanssa). Sähköpostillahan se on jatkossa sitten kuvat siirrettävä, jos vielä temppuilee toi bluetooth.

 4. Noniin Irina, nyt sama neuvo sulle ku Suvillekin; vedäppä syvään henkeä ja rentoudu 😀

  1. Teija N: Henkeä vedetty syvään ja nukuttu yön yli ja fiilis on jo parempi. Ja kamera-asiaankin on tulossa yllätyksellinen (tilapäis)ratkaisu, siitä lisää myöhemmin. Kiitos tsempistä, kyllä tää tästä 🙂

 5. Niin ymmärrän tunteen. Mulla jäänyt monta postausta tekemättä huonojen kuvien vuoksi ja mullahan on kuitenkin järkkäri! Ärrsyttäväää!<br />
  Mutta ethän lopeta! &hearts;

  1. Maanvaiva: En mä lopeta. &hearts; Kiukuspäissäni uhosin, kun turhauduin tosi kovasti. Eiköhän tämä tästä ala helpottaa. Kyllä mä vielä joskus sen järkkärin saan. 🙂

 6. No hei, et tietenkään lopeta. Vaan otat rennosti. Blogia kirjoitetaan mahdollisuuksien mukaan, blogi ei saa pyörittää muuta elämää ja tehdä siitä vaikeeta. Vaikka kyllähän se aina vähän itseäkin ärsyttää kun ei saa blogatuksi, mutta nyt vaan rentoudut. Nukut yön yli 🙂 Etkä sitten huomenna enää halua lopettaa 🙂

  1. J – At home: Kiitos tsempistä! &hearts; Nukuin yön yli ja tänään fiilis on ollut jo parempi. 🙂 Ei se bluetooth oikein toimi vieläkään, mutta sitten siirtelen kuvia sähköpostilla. Näpyttelyähän se vaatii, mut onhan sitä saanut näpytellä bluetoothiakin käyttäessä. Kaikkeen tottuu…

 7. No et kyllä lopeta! Mä kiellän sen ehdottomasti! Voisitko ostaa järkkärin vaikka osamaksulla? Tai voisitko harkita edullisen pokkarin ostamista jos puhelin reistaa? Tiedän kyllä niin ton tunteen. Kun mun vanha pokkari kesällä hajosi, kävi blogin lopettaminen mielessä useastikin…

  1. Dara: No en lopeta, en &hearts; Oot ihana, ku kiellät ;)<br />
   <br />
   Järkkärin varmaan joudunkin ostamaan osamaksulla, mutta tässä vaiheessa mun talous ei anna periksi kuukausittaisille maksuille. Pokkaria en viitsi ostaa, kun joudun joka tapauksessa jossain vaiheessa satsaamaan siihen järkkäriin. Mut näillä nyt mennään, onneksi pian on tulossa jonkinlaista helpotusta tilanteeseen ainakin vähäksi aikaa. 🙂

 8. Samaa mieltä edellisten kanssa. Bloggaamista tehdään muun elämän ehdoilla. Kuvat on toki erittäin isossa osassa blogeja ja kivahan on hyviä kuvia katsella. Minä kuitenkin tykkään enemmän siitä sisällöstä – kiinnostavasta tekstistä ja siitä, että kirjoittaja antaa edes jotain itsestään. <br />
  <br />
  Halvimmillaan pokkareita saa muutamalla kympillä. Ei se tietty järkkäriä korvaa, mutta reistailevan puhelimen kyllä! Ja kuten muutkin ehdotti, osamaksu on kätevä tapa hankkia isompi ostos, jos kerralla ei pysty sijoittamaan suuria summia. Hobby Hallissa oli ainakin viime viikon Hobbalot -lehdessä ihan ok järkkäri muutamalla satasella… <br />
  <br />
  Tsemppiä sinne! 🙂

  1. Blondi: Kiitos tsempistä! :)<br />
   <br />
   Kyllä tää tästä vielä paremmaksi muuttuu, yön yli nukkuminen auttoi paljon. Tää bloggaaminen on liian tärkeä osa mua ja te lukijat. En mä pystyisi tällaisesta syystä lopettamaan. &hearts;

 9. Nyt Irina, mietipä mitä juuri viikko sitten sanoit mulle. Et todellakaan lopeta, sun blogi on älyttömän tärkeä monelle meistä! Kameraongelmia on kaikilla ja vaikka hetkellisesti et saisi kuvia tänne ladattua, niin me ei hävitä minnekään. Iso virtuaalihalaus sinne suuntaan!!!

  1. Jossu: Sä oot oikeassa, kiitos. &hearts; En mä lopeta, en mä varmaan pystyisikään enkä ainakaan tällaisesta syystä. Kiukuspäissäni vaan taisin uhota… nyt vaan eteenpäin, eiköhän se tästä 🙂

 10. Mä oon aina ihmetelly et miksi on ihan ehdoton olla järkkäri? Varsinkin (suurin osa) bloggaajat on sellaisia, että mikään muu ei käy. Meillä on jokin perus kamera ja sillä tulee ihan yhtä hyvät kuvat kuin järkkärillä, ollaan testattu hifistelevän serkun kanssa tämä.

  1. Teisu: Ei kaikki pidä järkkäriä ehdottomana. Itse olen huomannut sen testailujen kautta hyväksi. Tähän mennessä ei ole pokkarit pärjänneet. 🙂

 11. Nykyisin on mielettömän hyviä pokkareitakin ja ei se laatu vaan se kuvien fiilis – on tärkeintä, nyt menet Hobbyhalliin tai NetAnttilaan tekemään tilauksen, myös fb-kirppareilla on ihan hyviä kameroita myynnissä, muista Irina Periks ei anneta!!

  1. t: Fiilis on toki tärkeää, yksi tärkeimmistä mulle, mutta kun katson vanhoja kuviani ja nykyisempiä niin ei se fiilis oikein pääse esille, jos kuvanlaatu on kovin huono. Nyt mennään näillä eväillä eteenpäin ja toivotaan, että ei mene ikä ja terveys ennen kuin on varaa hankkia se järkkäri 🙂

 12. Oletko ottanut Canoniin yhteyttä? Tekevät mielellään blogien kanssa yhteistyötä ja saat eri järkkäreitä/pokkareita lainaan testiajaksi ja ehkä sitten löytyy se oma suosikki niiden joukosta 🙂

  1. Kati: Olen lainaillut Canonilta kameroita useammankin kerran. Tähän liittyen itse asiassa onkin yksi kiva juttu tiedossa, josta myöhemmin lisää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *