Courage + kynttilävinkki

Rohkeutta on…

whiteandfresh0145.jpg

olla luovuttamatta

nousta ylös vaikka pelkää kaatuvansa uudelleen

whiteandfresh5883.jpg

olla oma itsensä vaikka muut eivät ymmärtäisikään

puolustaa omia ajatuksiaan

whiteandfresh5885.jpg

olla yksin yksinäisenä

luopua jostain itselle tärkeästä, jos se ei palvele omaa itseään

tehdä itselle hyväksi vaikka pelottaisi

whiteandfresh0025.jpg

Rohkeus ja sinnikkyys ovat niitä ominaisuuksia, joita minulta on vaadittu jo vuosia. En jossain vaiheessa edes tajunnut, että olen rohkea ja sinnikäs vaan koin olevani heikko. Olen kokenut pitkään olevani epäonninen, ja kokenut elämän kohtelevan minua epäreilusti. Ehkä niin, mutta miten paljon luottamusta ja varmuutta sainkin tajuttuani, että kaikesta selvittyäni olenkin loppujen lopuksi vahva. Se on vahvuutta, jos aina vaan sinnikkäästi ja rohkeasti nousee ylös kerta toisensa jälkeen kaaduttuaan elämässä rähmälleen. Ei se kivaa ole, mutta helpottavaa huomata, että olen joka kerta päässyt ylös ja takaisin jaloilleni. <3

Oma Koti Valkoisen Miia esitteli blogissaan loppuvuodesta uuden kotimaisen Walonan käsintehtyjä kynttilöitä. Kävin tutkimassa valikoimaa ja kuvissa näkyvä Courage -tuoksukynttilä osui ja upposi välittömästi. Pistin kynttilän tilaukseen ja aika nopeasti se oli jo poltettu. Aivan taivaallisen tuoksuinen! 

Lumoava sekoitus yrttejä, meripihkaa, puuta ja myskiä. Tuoksu sisältää myös eteerisiä öljyjä, kuten Lavandin ja Appelsiini. Näiden öljyjen sanotaan kohottavan mielialaa sekä vähentävän pelkoja, ahdistusta ja masennusta. Tuoksu sisältää myös Salviaa, jota on käytetty negatiivisten ajatusten ja tunteiden puhdistamiseen ja vapauttamiseen. Tämä upea tuoksu luo kotiisi voimaannuttavan, rohkaisevan ja vapauttavan tunnelman.

Rehellisesti on sanottava, että en lukenut kynttilän tuoksuun liittyviä tekstejä laisinkaan ennen tilaukseni tekemistä vaan päätös syntyi puhtaasti tuosta Courage -nimestä. Vasta nyt kävin lukemassa lisää ja meinasin tipahtaa tuolilta luettuani tuon kohdan, jossa kerrotaan kynttilän tuoksussa käytettyjen öljyjen vaikutuksesta mielialaan. Joulukuussa mieleni oli tovin apea ja eräänä iltana mietin, millä saisin oloani paremmaksi. Jostain syystä mieleeni tuli ajatus, että en ole pariin päivään polttanut kynttilää (Courage) lainkaan ja ajattelin, että sytytänpä sen nyt, josko vaikka hyvä tuoksu tulvisi sisimpääni asti ja siten vaikuttaisi mielialaani. Ja kyllä, hetken ajan kuluttua kynttilän sytyttämisestä nenään tulvi tätä ihanaa tuoksua ja illan mittaan olo helpottui. Tiedän häntä, oliko kyseessä tosiaan tuoksun voima, mutta itse haluan näin uskoa. Ja kuten sanottu, en ollut edes lukenut tässä vaiheessa kynttilän tuoksusta kerrottua esittelytekstiä. 😉

Sittemmin kävi vielä varsinainen tuuri ja voitin Miian kynttiläarvonnasta Walonan You Are Free -tuoksukynttilän, joka vielä odottelee käyttöönottoa. Ja koska niin rakastuin tuohon Courage -kynttilään, tilasin itselleni pari viikkoa sitten toisen samanlaisen, joka ihan pian pääsee taas tuomaan taianomaista tuoksuaan kotiin. <3

Suosittelen ehdottomasti käymään katsastamassa Walonan kynttilävalikoimaa, sieltä löytyy myös tuoksuttomia kynttilöitä. Plussaa myös kotimaisuudesta – kynttilät valmistetaan Valkeakoskella – ja kauniista ulkoasustaan. 

 

Aurinkoista sunnuntaita! 🙂

2 kommenttia “Courage + kynttilävinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *