Kesä ja ystävät!

Eilen oli todellinen ystävänpäivä! Ohjelmassa piti olla kyläily ystävän luokse ja illemmalla toisen ystävän kyläily tänne nettiasennusjuttujen merkeissä, mutta päivästä ja illasta kehkeytyi niin paljon enemmän. Ensin tosiaan vierailin ystäväni luona ja siinä jonkin hetken turistiin tyttöjen juttuja ja kaffiteltiin. Nettiasennusjutskatkin meni kuten piti, mutta sitten lähdettiinkin tämän toisen ystävän kanssa Kaivopuistoon jäätelölle.
Picture+162.jpg

Picture+168.jpg

Picture+176.jpg

Picture+189.jpg
Kookos- ja lakritsijäätelöä (Helsingin Jäätelötehtaan tietenkin!), nam!
No kuinka ollakaan, päätimme hieman kävellä jäätelöiden päälle ja eksyimme omalta osaltamme korkkaamaan Mattolaiturin. 🙂 Ihana oli nauttia maukas 8,5 euron Crowmoor viileässä merituulessa ja auringon porottaessa taivaalta. <3
Picture+190.jpg

Picture+193.jpg

Picture+194.jpg

Picture+195.jpg

Picture+198.jpg

Picture+199.jpg

Picture+202.jpg

Picture+203.jpg

Picture+208.jpg

Picture+209.jpg

Picture+212.jpg

Picture+213.jpg

Picture+214.jpg

Picture+219.jpg
Tämän jälkeen ajeltiin ympäri Helsinkiä, nautiskeltiin merimaisema- ja omakotitaloaluereiteistä. Päädyimme vielä kahville Aurinkolahden hiekkarannan kupeessa sijaitsevaan uuteen Robert’s Coffee -kahvilaan. Siis mieletön paikka, sinne tahdon uudelleen! Robert’silla on aina hyvä kahvi ja siihen kun lisätään Aurinkolahden upeat maisemat, niin voilá!
Picture+220.jpg

Picture+221.jpg

Picture+223.jpg
Ja jotta ilta olisi ollut täydellisempi kuin se jo näin täydellisenä oli, tapasin vielä kolmannenkin ystävän pienessä ja viihtyisässä baarissa, jossa nautin pari hyvää Magnersia.
Picture+225.jpg
Siis niin ihana päivä oli, etten hetkeen muista tällaista kokeneeni. Mut niin ne hyvät asiat usein kasautuu samalle hetkelle, aivan kuin ne huonommatkin. 🙂 Nyt kelpaa viettää juhannusta kotona.
Aurinkoista juhannusta kaikille teille ihanille! <3

10 kommenttia “Kesä ja ystävät!

  1. Oih, tulin niin hyvälle mielelle tästä postauksesta. Ihanaa!! Minäki haluan kesäisen ylihintaiselle Growmoorille omien ystävien kanssa. 😛

  2. Hyvää juhannusta myös sinulle. En ole ennen tainnut kommentoidakaan, vaikka olen usein jo vieraillut. Kiva blogi sinulla ja ihana sohva! Itse yritän aloitella blogia, mutta alku aina hankala 🙂

  3. Kiva kun tulit Jonsku jättämään kommenttia! 🙂 Ja kyllä se bloggaaminenkin siitä sitten lähtee liikkeelle, kun vähän aikaa tekee. Onnea uuteen blogiin! 🙂

  4. Kivoja otoksia ihanasta kesäisestä stadista. Tuo Kaivopuisto on ihan must joka kesä.&lt;br /&gt;Muuten Robert&amp;#39;s Coffee ei ole uusi Aurinkolahdessa, vaan ollut siellä kesäisin muistaakseni vuodesta 2006. Sama kahvilahan on talvisin jääpuistossa. Yhtä sama, Aurinkolahteen kannattaa suunnata kesäisin. Tekisi mieli kehaista: Vuokki on mahtava paikka asua ja olla.&lt;br /&gt;Ihanaista Jussia sinulle!

  5. Tänään kuulin juuri, että Robert&amp;#39;s on Aurinkolahdessa joka kesä. En ole tainnut aikoihin siellä käydäkään.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukavaa juhannusta sullekin!

  6. …mutta Mattolaiturilla kuuluu kyllä juoda Moetia, ensi kerralla siis oikein.;-)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanaa juhannusta myös sinne, Irina!

  7. Otinhan mä kuvan Moetista kuitenkin 😉 Hauskaa juhannusta teillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *