Kaivopuistossa

Käytiin kaverin kanssa eilen kesän ensimmäisellä jäätelöannoksella Kaivopuistossa ja tietenkin siis Helsingin Jäätelötehtaan jätskillä. Ihan parasta! Vielä oli hieman viileähköä, mutta ah niin kauniita maisemia ja maukasta jäätelöä!
Picture+003.jpg

Picture+004.jpg

Picture+006.jpg

Picture+008.jpg

Picture+010.jpg

Picture+012.jpg

Picture+013.jpg

Picture+015.jpg

Picture+016.jpg

Picture+018.jpg

Picture+019.jpg

Picture+020.jpg

Picture+021.jpg
En olekaan hetkeen viettänyt iltaa kodin ulkopuolella rentoutuen, joten tuli kyllä tarpeeseen. Ja kesäisin Kaivopuistoa voittanutta ei ole. Tänään kuitenkin ohjelmassa lisää rentoutumista, kun pidetään tyttöjen ilta hyvän ravintolaruoan ja elokuvan merkeissä! <3
Ihanaa perjantaita kaikille!!

8 kommenttia “Kaivopuistossa

  1. Eikä, olitteko eilen?&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Oltiin tuolla mattolaiturilla nimittäin juhlistamassa ystäväni syntymäpäivää lasillisilla kuohuvaa 😉

  2. Mielettömän kokoiset jätskiannokset!&lt;br /&gt;Helsingin jäätelötehtaan jätskit ovat kyllä hyviä 🙂

  3. Poikkesinpa eilen työpäivän päätteeksi katselemassa taas maisemia ja popsimassa pari pallollista jäätelöä. Tuo liitovarjokaveri on muuten virolainen. Sain hyviä kuvia, kun se loikki sellasia muutaman metrin pituisia loikkia siitä kalliokielekkeeltä sinne alas.

  4. Etkä taaskaan pyytänyt mukaan! Oot kyllä varsinainen pirulainen, kun tänne löysit. 😉 Pääsikö kaveri liitoon vieläkään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *