Videovinkki: Zero Waste ja minimalismi

Kuten edellisessä postauksessani kerroin, on minulla menossa jälleen kodin tavaroiden karsimiskierros. Haaveilen yhä enenevissä määrin helpommin hallittavasta elämästä, johon kuuluu vahvasti arjen yksinkertaistaminen, kodin siisteyden ylläpidon parantaminen ja henkinen tasapaino.

Sain ystävältäni loistavan YouTube-videovinkin, jossa eteläkorealainen sinkkunainen kertoo omasta minimalistisesta arjestaan. Videoillaan hän kertoo myös Zero Waste -elämäntavastaan ja valmistaa houkuttelevia ja yksinkertaisia vegaanisia ruokia.

Aloitin katsomaan videoita ihan alusta asti ja kahlasin kaikki läpi suuressa hurmiossa. Videot ovat kuin mindfulness-harjoituksia, ihanan rauhallisia ja suorastaan lumoavia. Niitä katsoessa mieli rauhoittuu, mutta myös inspiroituu. Olen huomannut viime aikoina myös itse alkaneeni tekemään arjen askareita rauhallisemmin ja tietoisemmin sen sijaan, että soheltaisin ympäriinsä sata lasissa. Videoiden näyttämä yksinkertaisen ja tietoisen arjen tunnelma on tarttunut minuunkin! Katso inspiroiva video alta!

Lue myös: Tavaran karsintaa makuuhuoneessa

Jos olet kiinnostunut elämäsi yksinkertaistamisesta ja hidastamisesta, uskon tämän tuovan paljon inspiraatiota.

Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *