5 väriä -somehaaste ⎢Keltainen

Miia Oma koti Valkoinen -blogista haastoi minut 5 väriä -somehaasteeseen. Ensimmäinen reaktioni oli, että kääk!, mutta eihän se loppujen lopuksi niin vaikeaa ole löytää kotoaan viittä eri väriä – siitä huolimatta, että ulkopuoliset eivät ehkä kuvailisi vaaleasävyistä kotiani värikkääksi. 🙂

Ote Miian blogista: “Kesä on iloisten värien aikaa ja haluan tuoda blogi- ja somemaailmaan ripauksen nostalgiaa starttaamalla 5 väriä -haasteen, jonka ideana on kuvata viisi erilaista kodin, tilan tai pukeutumisen keskipisteessä olevaa väriä viiden eri postauksen muodossa. Haasteen tarkoituksena on innostaa ja inspiroida monipuoliseen värien käyttöön, sekä auttaa havainnoimaan ympäristöään – värejä on ihan kaikkialla kun tarkkaan katsoo.”

olohuone keltainen pinnatuoli perintolipasto anopinkieli

Useamman vuoden ajan yksi rakkaimmista kalusteistani on ollut tämä ystävältä saamani keltainen pinnatuoli. Tuoli on nyt ollut minulla liki viisi vuotta enkä ole kyllästynyt vaikka muutoin erilaiset keltaiset yksityiskohdat kodissani ovatkin vähentyneet. Vuosia sitten olin aivan hulluna keltaiseen! Pidän keltaisesta edelleenkin, mutta kuten monien muidenkin sisustusjuttujen ja yksityiskohtien kohdalla, niin laatu on korvannut määrän. Tarkoittaen, että muutama hyvin harkittu yksityiskohta riittää nykyään, kun taas aiemmin piti olla vähän se jos toinenkin tavara keltainen. 😀

5 väriä somehaaste minions keltainen

Juuri muita keltaisia juttuja minulla ei olekaan, lukuun ottamatta yllä olevan kuvan Minions-pehmolelua, jonka ostinsyksyllä 2015 New Yorkin matkalta NBC:n studioiden lahjamyymälästä. Minionsit ovat hauskoja ja New Yorkin matka oli minulle once in a lifetime -kokemus. Tämä pehmo-minion on siitä hymyn huulille tuova muisto.

Minulla oli yhdessä vaiheessa ei niin kauan sitten vielä yksi sisustusidea liittyen keltaiseen väriin (ja New Yorkiin), mutta se ei juuri silloin ollut mahdollinen toteuttaa. Ajattelin taulua, jossa olisi mustavalkoisena maisema Brooklyn Bridgeltä ja kuvassa ainoana väriläikkänä keltainen taksi. Kliseistä ja yleisesti paljon nähty juttu, mutta se olisi ollut mainio juuri minulle. Ja juuri taustalla pointtina se, että olen itse kyseisen maiseman todellisuudessa todistanut ja sitten se, että se olisi hyvä väripari olohuoneessa sijaitsevalle keltaiselle pinnatuolille. Tämän idean toteuttaminen on siis edelleen mielessä. Pitäisi myös selvittää, kuinka ison kuvan voisin omista matkakuvistani suurentaa ilman, että laatu kärsii. Mukanani oli ihan hyvä kamera, mutten tiedä, mihin kokoon asti pikselit riittävät.

Näin 5 väriä -somehaaste toimii

“Koosta 5 blogipostausta tai muuta some-kuvajulkaisua (kuvakollaasi tai kuvakaruselli) valitsemastasi kodin, tilan, pukeutumisen tai meikin keskipisteenä / kohokohtana olevasta väristä. Liitä julkaisuun #5väriähaaste -hashtag ja haasta mukaan 5 bloggaajaa, somettajaa tai ystävääsi.”

Lopuksi haastan mukaan Sadun Rauharentola-blogista ja Heidin Checklist-blogista täältä meiltä CASA Blogeista. Loput kolme haastelen sitten Instagramin puolella hieman myöhemmin. Ja hei, seuraathan muuten minua Instagramissa?(<– Klik!) 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *