30 päivän minimalismihaaste: päivät 11-20

On aika raportoida 30 päivän minimalismihaasteen päivistä 11-20. Lähdin siis uteliaisuuttani kokeilemaan, onnistuisinko tässä haasteessa, jossa luovutaan ensimmäisenä päivänä yhdestä tavarasta, toisena päivänä kahdesta tavarasta ja niin edelleen kunnes kolmantenakymmenentenä päivänä luovutaan 30 tavarasta. Yhteensä haasteen aikana luovutaan 465 tavarasta.

30 päivän minimalismihaaste

Päivä 11

Omaan nenään ei hyvän tuoksuisen shampoon jämä, suolasuihke jonka suutin ei toimi, suihkuverhorenkaita, kaksi lattialiinaa ja muuta sekalaista roipetta joista en kaikista edes tiedä mitä ne ovat.

30 päivän minimalismihaaste

Päivä 12

Tivoli Audio radio, kopioiva ja skannaava tulostin, funktiolaskin, vanha iPhonen laatikko, vanhaksi menneitä blogin käyntikortteja, klemmareita, post-it lappuja, tussipaketti, huomiokynä, tussi, pari printtiä/julistetta.

30 päivän minimalismihaaste

Päivä 13

Mittanauha ja 12 yritysten käyntikorttia

30 päivän minimalismihaaste

Päivä 14

CD-levyjä

30 päivän minimalismihaaste

Päivä 15

Lisää CD-levyjä, neulontapuikot, kuulokkeiden tyhjä paketti ja tarpeettomia postikortteja

30 päivän minimalismihaaste

Päivä 16

Leffoja ja tv-sarjoja sekä lisää tarpeettomia postikortteja

30 päivän minimalismihaaste

Päivä 17

Pussillinen männynkäpyjä, kynttilälyhty, pussinsulkija, lusikka, piparimuotteja, varapolttimo johonkin valosarjaan tai kynttelikköön, kynttilänjämä jota olen säästellyt jostain syystä, pari ulos sopivaa lyhtykynttilää, kaksi Kastehelmi-kynttilälyhtyä, yksi kanta-asiakaskortti ja lisää tarpeettomia postikortteja

30 päivän minimalismihaaste

Päivä 18

Pullasuti, sähkövatkaimen taikinakoukut, kaksi suojaruukkua, kaksi lasimaljakkoa, vanha tuoksukynttilän lasipurkki, vintage kynttilälyhty, kaksi keraamista tarjotinta, säilytyslaatikon ylimääräinen puukansi, laatta, pari kauhaa ja kolme keittiöveistä

30 päivän minimalismihaaste

Päivä 19

Kynttilälyhty, säilytyslaatikko, muumilautanen, pikkuinen maljakko, kaksi simpukka-amppelia, 11 kirjaa ja kaksi säilöttyä pakkausta joissa olen saanut postitse kasvien pistokkaita (ja joita olin ajatellut uudelleenkäyttää)

30 päivän minimalismihaaste

Päivä 20

Kopiopaperinippu, muistilehtiö, metallinen tupakka-aski, 5 tarpeetonta käyttöohjetta, bambulyhty, 7 kirjaa ja 4 sekalaista lippulappua

Joistain tavaroista oli harmillista luopua, mutta yritin olla tiukkana. Vaikka tavara olisi kuinka kiva, kaunis ja jopa käyttökelpoinenkin, niin jos sitä ei käytä tai se ei vaikka löydä sopivaa paikkaa kodista ollakseen mahdollisimman paljon hyödyksi tai silmien iloksi niin siitä on vain luovuttava. Tällaisia tuli vastaan näiden kymmenen päivän aikana useampi. Jatketaan kolmannen ja viimeisen osan kanssa ensi viikon alkupuolella. 🙂

Lue myös: 30 päivän minimalismihaaste: päivät 1-10

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia “30 päivän minimalismihaaste: päivät 11-20

    1. Kiitos Milla! Halusin juuri inspiraation vuoksi tämän kuvata tarkkaan, sillä itse inspiroiduin katsomastani videosta juuri siksi. 🙂

  1. Mutta mihin sä luovutit kaikki nämä tavarat, jotka päivästä 12 eteenpäin näyttävät pääosin olevan ihan kelvollisia? Veit kierrätyskeskukseen, myit nettikirpparilla??

    1. Juuri julkaisin viimeisen osan haasteesta ja siinä kerron lyhyesti myös siitä, mihin kaikki tavarat menevät. Jotkut tavarat olivat rikkinäisiä, joten jotain meni roskiin. Osan kierrätin ystävilleni, osan yritän myydä ja loput sitten vien jonnekin kierrätykseen – Fidaan, Kierrätyskeskukseen tms. Pyrin saamaan käyttökelpoiset tavarat siis edelleen käyttöön jonnekin muualle. Se onkin tämän haasteen haastavin osuus. 🙂

  2. Piti tulla hakemaan sun blogista inspiraatiota tavaroiden vähentämiseen (instassa kävinkin kommentoimassa) 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *