Kotoisa – Maikkarin uusi sisustusohjelma alkaa!

Kotimaisia sisustusohjelmia kaipaisin hieman lisää telkkariin. Tähän saadaan onneksi pientä helpotusta tämän viikon torstaina 22.2.2018, kun Maikkarilla starttaa klo 20 Kotoisa.

Kotoisa - MTV3

© Pyry Antero Photography / Kuva: Pyry Pietiläinen

Kotoisa on remotointi- ja sisustusohjelma, jossa kunnostetaan koteja ja pihoja. Muutoskohteiden joukossa on muun muassa auttamatta vanhentunut keittiö, 70-luvulle unohtunut kalastusmaja, kylpyhuone- ja saunaosasto, vanha rintamamiestalo ja liki satavuotias mansardikattoinen hirsitalo. Ensimmäisessä jaksossa – jonka MTV3:n järjestämässä ennakkonäytöksessä pääsin jo katsomaan – uusitaan TV:stä tutun Marja Hintikan perheen kesämökki niin sisältä kuin pihaltakin. Lopputulos on huikea ja sai Marja Hintikan lisäksi myös oman leukani loksahtamaan auki. Sarjassa kunnostetaan myös toisen julkkiskohde, Kaija Koon rauhoittumiskeidas.

Kotoisan tiimi koostuu neljästä alan ammattilaisesta. Sisätiloista vastaavat sisustussuunnittelija Seija Strand ja korjausrakentaja Ville Heino. Ulkotiloja uudistavat pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja viherrakenteja Niko Lindfors.

Kotoisa - MTV3

© Pyry Antero Photography / Kuva: Pyry Pietiläinen

 

Kotoisa - MTV3

© Pyry Antero Photography / Kuva: Pyry Pietiläinen

Ensimmäisen jakson perusteella Kotoisa vaikuttaa leppoisalta ja viihdyttävältä ohjelmalta, joka sisustuksesta kiinnostuneita katselijoita inspiroi, oli remontointi ja sisustusmuutos itsellä ajankohtainen tai ei. Ensimmäinen jakso tarjosi myös huumoria eikä naurun tyrskähdyksiltäkään vältytty. 🙂

Kotoisa MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin 22.2.2018 klo 20 alkaen

4 kommenttia “Kotoisa – Maikkarin uusi sisustusohjelma alkaa!

 1. Ihanaa!en tiedä mihin kaikki sisustusohjelmat ovat kadonneet ja puutarhaohjelmia odotan kovin.Tosin eipä niitäkään enää juurikaan ole:/

  1. Tosi vähän tulee kyllä sisustusohjelmia, ellei mukaan lasketa vuosittaista Suomen kaunein koti -kilpailua. Jotain sellaista tavalliselle tallaajalle suunnattua ohjelmaa kyllä itse kaipaisin. 🙂

 2. Moi.
  Kiitos raikkaasta sisustus ohjelmasta, tään tyyppistä olen odottanut.
  Saanko kysyä, minkä merkkinen sohva oli olohuoneessa Turun omakotitalossa, Myllerrystä ohjelmassa?
  Odotan kevään mittaan uusia kohteita mielenkiinnolla.
  Kiitos etukäteen Tuija

  1. Hei Tuija!

   Mukava kuulla, että pidät Kotoisasta. 🙂 En valitettavasti kuulu ohjelman tuotantotiimiin, joten en osaa suoraan kysymykseesi vastata, mutta voit käydä Maikkarin sivuilta kurkistamassa eri jaksojen tuotetiedot. Linkki alla.

   https://www.mtv.fi/tv/ohjelmat/kotoisa/tuotetiedot

   Mukavaa alkavaa kevättä sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *