Loppuneet kosmetiikkatuotteet: lokakuu-joulukuu 2017

Kosmetiikkatuotteita on kulunut loppuun sen verran verkkaiseen tahtiin, että päätin kerätä niitä useamman kuukauden ja esitellä kaikki kerralla. Tässä käydään läpi loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuusta joulukuuhun.

KOCOSTAR Camellia Happy Mask – Ostin naamion kokeeksi laivalta ja kokemukseni tältä yhdeltä käyttökerralta oli ihan hyvä. Näissä naamioissa on vaan se, että kovin vaikeaa niiden pitkäaikaisia vaikutuksia on arvioida, jos ei ole useampaa ostettuna varastoon. Kyllä kuitenkin voisin kokeilla jatkossakin, kosteuttavalle naamiolle on varmasti tarvetta vielä talven aikana.

Mitomo Q10 & Lithospermum Essence Mask – Tämän naamion on tarkoitus tukea ihon uudistumista, vähentää ryppyjä ja juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä. Se myös rauhoittaa ja tukee ihon kosteustasapainoa. Varsinaisesti kuitenkaan kosteuttavana tätä ei mainosteta. Naamion käyttö oli ihan ok kokemus. Naamio oli suhteellisen helppo asetella kasvoille (kangasnaamio) ja se tuntui koko vaikutusajan hieman viileältä iholla. Lopuksi naamio poistettiin kasvoilta ja iholle jääneet aineet hierottiin ihoon. Helppo käyttää ja miellyttävä tunne kasvoilla jälkeenpäin. Mitomon naamioita on minulla vielä kaksi kappaletta.

loppuneet_kosmetiikkatuotteet

Alfons Åberg suihkusaippua – Ruotsinlaivalta ostin ihan piruuttani tämän lapsuudenmuistotunnelmissa. Mikko Mallikas oli lapsuudessa kova sana. 🙂 Kevyt mustikkainen tuoksu oli miellyttävä.

Cien Tropical Mango suihkusaippua – Halpa suihkusaippua Lidlistä, mutta pesi oikein hyvin ja tuoksu hedelmäinen. Sopii ehkä paremmin kesäaikaan. Kyllä näitä voi silloin tällöin ostaa ja käyttää.

Cien Q10 Anti-Ageing käsivoide – Muuten ihan passeli käsivoide, mutta koostumukseltaan liian ohutta omaan makuuni. Silti toimiva, muttei ehkä kaikkein kuivakätisimmille. Plussaa kyllä Q10:stä ja anti-ageing -ominaisuudesta. Sopii paremmin ehkä kesäajaksi?

Bomb Cosmetics Strawberry Daiquiri Lip Treatment – Hyvä ja kosteuttava huulirasva mukavalla, muttei liian voimakkaalla mansikan tuoksulla. Kului loppuun tosin aika nopeasti ja purkin kansi aukesi itsekseen taskussa ollessa. Ei kovin hygieenistä siis. Voisin ostaa jatkossa, jos korkki pysyisi kiinni paremmin, sillä hoiti kyllä huulet hyvin. 🙂

Mayn All Natural Hand & Body Wash (Honey & Coconut) – Käsien pesemisessä ihan hyvä tuote, mutta lopulta olen kyllä sitä mieltä, että tämä vahvasti hunajan ja siten aika pistävän tuoksuinen saippua ei ole omaan nenääni miellyttävä. Tuoksuun tottui, muttei siitä oppinut oikein pitämään. Pesevyyden koin alkuun hyväksi – tällä sai hiuksetkin narskuvan tuntuisiksi – mutta huomasin myöhemmin, että esimerkiksi voimakkaasti haiskahtavista kainaloista ei pesun jälkeen lähtenyt ihan kaikki hajut pois. Niinpä tämä valitettavasti jäänee kertakokeiluksi. Harmi sinänsä, kun kuitenkin on kotimaisesta luonnonkosmetiikasta kysymys.

Batiste Original Dry Shampoo – Tähän mennessä kaikkein paras kuivashampoo, jota olen kokeillut. Tämä onkin yksi ehdottomista vakkarituotteistani, joita aina tulee ostettua lisää. Suosittelen!

Yotuel All-In-One Wintergreen hammastahna – En ole koskaan uskonut hammastahnojen valkaiseviin ominaisuuksiin. Mutta tämä… tämä toimii! Menee kirkkaasti jatkoon. 🙂

Lushin New Hot Oil hiusnaamiotikkari – Alkuvalmistelujen jälkeen helppokäyttöinen hiusnaamio. Keskityin naamion käytössä pääasiassa päänahkaani, joka aina välillä kutista kiukuttelee. Naamiosta riitti useampaan käyttökertaan. Onneksi laatikossa odottelee vielä yksi naamio. Pipokausi ja vihdoin täällä Helsingissäkin alkavat pakkaset lisäävät kyllä naamion tarvetta.

Lue myös: New Hot Oil -hiusnaamiotikkari testissä

hiusnaamiotikkari_lush

+ Lily Lolon huulipuna ja L’Orealin huulipuna ovat vuosien takaa jo ja joutavat kyllä jo roskiin. Sävyt näissä molemmissa olivat hyvät tällaiselle ihmiselle, joka ei juuri huulilla prameile. 😉 Huulipunia en itse asiassa edes käytä, silloin tällöin kyllä huulikiiltoja, mutta niitäkin harvoin.

Vieläkö haluatte ja jaksatte näitä postauksia loppuneista kosmetiikkatuotteista lukea? Jos, niin voi olla, että jatkossa tulee harvemmin, jos tuntuu tuotteita loppuvan hitaammalla tahdilla. Meinasin, että olisiko liian harvoin, jos tekisin neljä kertaa vuodessa eli kolmen kuukauden välein? Vai olisiko kahden kuukauden välein parempi tai jopa kerran kuussa, jos tuotteita vain loppuu enemmän kuin yksi? Kertokaa ja vaikuttakaa! 🙂

Irina / White & Fresh - -

12 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: lokakuu-joulukuu 2017

 1. Mua kiinnostaa nää loppuneet, itse en saa koskaan kuukaudessa niin paljon loppuneita, että kannattaisi postausta vääntää ja ehkä siksi just nää muiden niin kiinnostaa. 😀 Tosiaan jos vähän loppuu kerralla, voi hyvin jaksottaa useamman kuukauden samaan, itseni pitäisi laittaa varmaan vuoden loppuneet, että saisin kunnon postauksen. 😀

  1. Kiva kuulla, että kiinnostaa! Ehdottomasti jatkan, jos yleisö niin toivoo. Ja onhan siinä samalla sitä pientä painetta itsellekin, ettei tule ostettua purkkitolkulla tuotteita. 🙂

 2. Todellakin kiinnostaa! Näitä lukee aina mielellään!

  Varmaan siksi ovat niin mielenkiintoisia että näissä on useimmiten aivan eri tuotteita kuin mitä itsellä tulee käytettyä (miten niin kaavoihin kangistunut)…arvostelujen perusteella voi joskus rohkaistua kokeilemaan jotain uutta ?

  Ja osassa taas on sellaisia tuotteita joita itse (apteekissa) myy asiakkaille,niiden käyttökokemuksia kuulee aina mielellään.

  1. Kiva kuulla, Anne! Tykkään itsekin kurkistella toisten loppuneita kosmetiikkatuotteita, just ehkä siksi, että löytäisi jotain uutta kokeiltavaa itselleen. 🙂

 3. Hei. Minua kiinnostaa kovasti, on kiva lukea arvosteluja. Lidlin Cien tuotteita olenkin ajatellut kokeilla, ainakin silmänympärysvoidetta on kehuttu kovasti ja nehän on edullisia. mutta en tarkoita, että vaan edullisista tuotteista kirjoittaisit, vaan sen mukaan mitä itse käytät. Omaan tahtiin voit julkaista, sen mukaan miten loppuu. Hyvää alkanutta vuotta!

  1. Mukava kuulla, Eija ja hyvää alkanutta vuotta sinullekin! 🙂 Aika pitkälle kyllä käytän edullisia tuotteita, sillä tyyriimpiin ei taida oikein olla varaa. Joskus harvoin kyllä saattaa joku kalliimpi tuote eksyä kokoelmiin, mutta onhan se kyllä harvinaista.

 4. Täältä myös ääni jatkamisen puolesta 🙂 Näistä aina löytää jotain uutta kokeiltavaa, tai sitten saa vahvistusta omille kokemuksille joidenkin tuotteiden osalta ( hehkutan myös tuota Yotuel All-In One -hammastahnaa ).

  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

  1. Kiva kuulla, Katerina! Ja Yotuelin All-In-One on kyllä huippu. Oikein hyvää alkanutta vuotta myös sulle. 🙂

 5. Joo, ehdottomasti kiinnostaa. Siitä saa mm. uusia vinkejä tuotteista ja onko ne hyviä vai ei. Hyvää uutta vuotta, T. Tanja ; )

 6. Kiinnostaa kovasti jatkossakin. Muutenkin tykkään kovasti sun blogista ja maltillisista ostoksista. ?

  1. Tosi kiva kuulla Minna, että tykkäät! 🙂 Sen verran mukavasti tullut nyt puolesta-ääniä, että eiköhän me jatketa näitä loppuneiden kosmetiikkatuotteiden esittelyjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *