Tärpit Tuomaan markkinoille

Tänään lauantaina Helsingin Senaatintori on täyttynyt markkinahumusta ja ajattelinkin jakaa teille omiin suosikkeihini perustuen tärpit Tuomaan markkinoille, jotka alkoivat tosiaan tänään ja kestävät aina 22.12. asti.

Arjen Ilot

Arjen Ilot suunnittelee ja valmistaa pääasiassa puusta ja teräksestä tuotteita, jotka sanansa mukaan tuovat iloa arkeen. Olen Tuomaan markkinoilta ostanut kahdesta yllä olevassa kuvassa näkyviä puisia pussinsulkijoita. Alkuun ne muuten tuoksuvat aivan jumalaisen hyvältä, tuoreelta puulta! Kerran joltain messuilta ostin myös avaimenperän, jossa oli vanha markan kolikko, tietenkin omalta syntymävuodeltani. 🙂

Kuva: Kaurilan sauna

Kaurilan Sauna

Kaurilan Saunan suolasaippuoita olen ostanut Tuomaan markkinoilta ystävilleni lahjaksi. Ei mitään hajua, miksi en ole ostanut niitä itselleni, mutta tänä vuonna korjaan tämän virheen – olettaen, että niitä taas markkinoilta saa. 😉 Lisäksi aion ostaa testiin Kaurilan Saunan deovoiteen, jos niitä on myös myynnissä. Edelleen on minulla hakusessa alumiiniton ja mahdollisimman tehokas deodorantti antiperspiranttien tilalle.

Lue myös: Haussa alumiiniton deodorantti!

The Natural Beauty Shop

Viime vuonna The Natural Beauty Shopista ostamani Anti-Ageing Body Lotion sulatti sydämeni. Ensin appelsiinin ja mandariinin tuoksullaan markkinoilla tuoksutellessani ja vielä kotona, kun pääsin ihan kunnolla sillä rasvaamaan. Kerrankin voi sanoa, että rakkautta ensisilmäyksellä! Tältä yritykseltä saa myös muitakin mielenkiintoisia tuotteita.

Lue myös: Tuomaan markkinoilta ostettua

Wästikivi

Wästikiven hiomakivestä valmistetut esineet, erityisesti pyöreät hiomakivet (Kaulakivet), jotka oli ripustettu nahkanauhaan herättivät viime vuonna mielenkiintoni. Ostinkin yhden itselleni kaulakoruksi. Ei taida ihan joka iikalla olla kaulassa roikkuvaa hiomakiveä? 😉

Bonuksena mainittakoon vielä markkinoilla tupaa pitävät Cafe Regatta ja markkinoiden ensikertalainen Cafe Kettu.

 

Tuomaan markkinat
Senaatintori
2.-22.12.2017
Aukioloajat: ma-pe 11-20, la-su 10-19

 

P.S. Älä unohda piipahtaa Tuomaan markkinoiden naapurissa Torikortteleissa, jossa on joulun ajan pop-up shoppeja. Sieltä löytyy ehdottomana ykkösenä MUJI pop up ja vahvana kakkosena Book & Stuff. Pop upit pystyyn ovat laittaneet myös Kuusi Collective ja Moccamaster.

2 kommenttia “Tärpit Tuomaan markkinoille

  1. Pitää ehdottomasti mennä käymään markkinoilla ja Torikortteleissa ? Ehkäpä jo tulevalla viikolla molemissa piipahdan. Olen kiinnostunut kuulemaan kokemuksiasi Kaurilan tuotteista, kiinnostavat nimittäin minuakin!

    1. Mä olen varmaan myös menossa ensi viikolla. 🙂 Kaurilan suolasaippuasta olen kuullut kehuja, kuulema esim. kainalot kun pesee suolasaippualla niin se vähentää bakteerien määrää ja voisi tavallinen deodorantti riittää. En tiedä, täytyy testata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *