Tuomaan markkinoilta ostettua

Torstaina piipahdimme Tuomaan markkinoilla, sattumoisin täsmälleen samana päivänä kuin vuosi sitten – Jean Sibeliuksen syntymäpäivänä. Jälleen missasin upean Finlandia-hymnin, joka Senaatintorilla laulettiin, mutta eipä voi mitään. Markkinoille pääsin, se on tärkeintä. Useampana vuonna Tuomaan markkinat on kuulunut perinteisiin. Tänä vuonna en löytänyt villasukkia, mutta jotain muuta kyllä. Katsotaanpa, mitä ostin!

whiteandfresh1099.jpg

whiteandfresh1101.jpg

whiteandfresh1102.jpg

Tämä aivan jumalaisen tuoksuinen The Natural Beauty Shopista ostettu Anti Ageing Body Lotion tuoksuu mandariineilta ja appelsiineilta. Voide sisältää karitevoita, papaijaöljyä, ruusunmarjaöljyä, jojobaöljyä sekä A- ja E-vitamiineja. Imeytyvyys on hyvä ja voi, miten pehmoiselta iho tuntuukaan levityksen jälkeen! Mitään ylimääräisiä juttuja, kuten sulfaatteja, parabeenejä, mineraaliöljyjä yms. tästä ei löydy. The Natural Beauty Shopin tuotteet on valmistettu reilun kaupan periaatteella. Jos käyt markkinoilla, käy ihmeessä tutustumassa näihin tuotteisiin. Markkinoilla oli esillä sopivia tuotteita myös atoopikoille ja psoriaatikoille. Jos et markkinoille ehdi, niin The Natural Beauty Shopin myymälä sijaitsee Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Hämeentie 17 A. 

whiteandfresh1103.jpg

Tällaisen pussinsulkijan ostin jo viime vuonna markkinoilta. Yksi ei vain riitä, kun kahvipaketin lisäksi joutuu joskus sulkemaan myös teepusseja yms. Näitä myy markkinoilla Arjen Ilot. Itse asiassa samalta yritykseltä ostin Habitare-messuilta avaimenperän, jossa on vanha markka omalta syntymävuodeltani. Markka toimii muistoesineen lisäksi myös kärrypolettina. Vanhoja markkoja saa muuten myös Tuomaan markkinoiltakin. 🙂

whiteandfresh1104.jpg

whiteandfresh1108.jpg

Wästikivi Oy:n kojulla huomioni kiinnittyi tähän Kaulakiveen. Aavistuksen epätäydellinen kivi ja nahkanauha ovat oiva yhdistelmä. Mukana kulkiessaan toimii myös vaikkapa kynsiviilana! 

Lisäksi haluan vinkata markkinoilla olevasta Brooklyn Cafen kojusta, josta saa aivan älyttömän hyvää Hot Apple Pie Cideria. Maistui niin hyvältä, ihan kuin olisi omenapiirakkaa syönyt juonut. Ja jos käytte maistamassa, älkää kieltäytykö juoman päälle tarjotusta kermavaahtonokareesta. 😉

Mukavaa lauantaita! 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *