Terveisiä ja kuulumisia muuttotohinoiden keskeltä

Moikka moi! Mitä teille kuuluu? 🙂

Täällä ollaan keskellä muuttotohinoita ja laitellaan pakettiin lapsuudenkotiani. Perheemme muutti tähän itäpasilalaiseen kaksioon vuonna 1981, ja nyt kolmenkymmenenkuuden vuoden jälkeen on aika päästää irti. Hommat on hyvällä mallilla ja parin viikon päästää saapuu muuttofirman auto ja siirtää lapsuudenkotini arjen toiseen osoitteeseen.

Tähän kaikkeen touhuun on tämä marraskuu varattu ja kovin paljon muuta ei ehdi edes miettimään. Vähän kehnosti olen ehtinyt blogiinkaan keskittymään ja siksi mennään tällaisella postaus/viikko -tahdilla (ellen jostain onnistu nappaamaan aikaa ja energiaa tiiviimpään postaustahtiin. 😀 ). Sen sijaan yritän pitää Instagram-tilini aktiivisemmin pyörimässä, joten kurkatkaahan sinne, jos kaipaatte säännöllisiä kuulumisia!

Lisäksi olen onnistunut saamaan nyt jonkinlaisen flunssanpoikasen ja sekin varmaan verottaa jonkin verran energioita. Edellisen flunssan sairastin puolitoista kuukautta sitten. Syytän tästä sairastumisesta kesän aikana syötyjä kolmea antibioottikuuria. Sitä ennen olin kolme vuotta terveenä, ilman minkäänlaisia flunssia.

Yritän levätä niin paljon kuin mahdollista, mutta kovin helppoa siitä ei tule, kun on tuo muutto. Kuntosalihan nyt sitten taas jää tauolle varmaankin, kuten viimeksikin. Harmittaa vaan vietävästi, että meillä ei salilla pysty kausikortteja tauottamaan eli menee hyvää aikaa ja rahaa hukkaan.

Siinä nyt oikeastaan tärkeimmät kuulumiset täältä. Vähän negatiivista vibaa aiheuttaa tämä sairastaminen keskellä muuttopakkausrumbaa, mutta onneksi ei sentään maailma ole kaatumassa. 😉 Muutoin kaikki on ihan mallillaan. Blogini FB-sivulle pistin tuossa viikolla muuten kuvan suloisesta vanhasta lipastosta, joka minua houkutteli lapsuudenkodissani. Sen nyt päätin sitten ottaa itselleni ja saan sen kotiin ensi viikolla. Siitä on ainakin sitten tulossa juttua tänne blogin puolelle. 🙂

Oikein mukavaa sunnuntaita!

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Terveisiä ja kuulumisia muuttotohinoiden keskeltä

  1. Noi maisemat sun lapsuudenkodista on niin upeat, todella pitkä taival on siellä vietetty yhteen putkeen! Paranemista. <3

    1. Kiitos Jonna <3 Maisemat ovat aivan mielettömiä. Parhaimmillaan näkyy Suomenlinnaan asti. 🙂 Ja 36 vuotta, käsittämätön aika.

  2. Flunssaa kuuluu tänne mut nyt jo onneksi (ehkä) voiton puolella… Paranemisia sulle,toivottavasti menee pöpöt nopsaan ohi ja pääset jatkamaan muuttorumbaa ?

    1. Kiitos Anne! Paranemisia myös sinne. 🙂 Tämä mun tauti ei ollutkaan sitten flunssanpoikanen vaan ihan täysikasvuinen yksilö ja olo on aika karsea. Pidän nyt muutaman päivän itseni levossa ja toivottavasti pääsen taas loppuviikosta muuttorumban pariin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *