Cafe Regatta – tunnelmallisia kahvihetkiä ympäri vuoden

Kun haluaa nauttia kahvinsa, teensä tms. tunnelmallisessa paikassa kannattaa suunnata Töölöön osoitteeseen Merikannontie 8. Siellä sijaitsee yksi Helsingin kauneimmista ja sykähdyttävimmistä kahviloista: Cafe Regatta. Kahvila on avoinna ympäri vuoden aamusta iltaan saakka.

Kahvin saa tavallisena tai voi valita tummapaahtoisen version. Sen seuraksi voi ottaa vaikkapa mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeella tai tuoreen korvapuustin. Santsikuppi kahvia ei maksa mitään. Voit istahtaa pieneen tunnelmalliseen tupaan, jos paikkoja on vapaana tai voit ottaa sisältä mukaasi filtin ja mennä ulos nauttimaan raittiista ilmasta. Jos mieli tekee, voit ostaa tiskiltä makkaraa ja grillata sitä pihan nuotiopaikalla.

Tiesin, että edellisestä käynnistäni on pitkä aika, mutta en olisi uskonut siitä olevan viittä vuotta. Jatkossa on aivan pakko käydä useammin. Cafe Regatta on vain niin kaunis, että sydämessä läikkyy. Saavuimme eilen ystävän kanssa paikalla vielä kun oli valoisaa. Juotuamme kahvit sisällä oli ulkona alkanut jo reippaasti hämärtää. Jäimme toviksi vielä seisomaan pihalle ja hämmästelemään, miten kauniilta kaikki valot ja alue näyttivät. Lisätunnelmaa loi vielä nuotiossa leiskuva tuli sekä henkilökunnan sytyttämät ulkotulet.

Lue myös postaukseni vuodelta 2012: Cafe Regatta

Cafe Regatta, Merikannontie 8, Helsinki. Avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 8 –>

2 kommenttia “Cafe Regatta – tunnelmallisia kahvihetkiä ympäri vuoden

  1. Nyt täytyy myöntää, että en ole ikinä käynyt tuolla ja tämä vääryys on kyllä korjattava pikimmiten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *