Sudio Sweden – langattomasti lenkille

Kaupallinen yhteistyö: Sudio Sweden

Tiedättekö sen tunteen, kun lenkille mennessä – tai miksei ihan muuallakin liikkeellä ollessa – kuulokkeiden piuha heiluu rinnuksilla sotkeutuen varmasti joka paikkaan tai jos piuhan on laittanut kulkemaan vaatteiden alta, se siellä inhottavasti liikahtelee ja täytyy aina välillä vetää piuhaa ylöspäin, jotta se ei kiristyisi ja aiheuttaisi siten kuulokkeiden irtoamista korvista?

Tähän tilanteeseen ratkaisun toi onneksi Sudio Sweden. Sain valita itselleni mieleiseni kuulokkeet ja tiesin heti, että nyt on aika vaihtaa vanhat kuulokkeet langattomiksi. Näin ollen valintani oli Bluetoothilla toimivat Sudio Vasa Blå -kuulokkeet mustalla johdolla ja ruusukultaisilla yksityiskohdilla.

Sudio Vasa Blå -kuulokkeiden paketissa tulee kuulokkeiden lisäksi USB-latauskaapeli, eri kokoisia vaihtotulppia kuulokkeisiin ja ihana nahkainen säilytyskotelo. Kuulokkeiden kantama on kymmenen metriä ja ne toimivat kaikille Bluetooth-laitteilla. Kuulokkeet on helppo ladata tietokoneella ja akun luvataan kestävän aktiivisessa käytössä yli kahdeksan tuntia ja valmiustilassa jopa kymmenen päivää. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu kaukosäädin ja mikrofoni, joten musiikin kuuntelun ohessa on mahdollisuus myös puheluiden vastaanottamiseen.

Nyt ei tarvitse enää stressata joka paikkaan kietoutuvasta kuulokkeiden piuhasta, vaan lyhyt kuulokkeet toisiinsa yhdistävä johto pysyy aisoissa niskan takana. 🙂

Sudio Sweden tarjoaa teille lukijoilleni 15 % alennuksen kaikista kuulokkeista koodilla FRESH15. Pikatoimitus Suomeen on maksuton. Alennus on voimassa toistaiseksi.

 

Tutustu Sudio Sweden -kuulokevalikoimaan ja tilaa omasi!

www.sudiosweden.com

2 kommenttia “Sudio Sweden – langattomasti lenkille

  1. Nätit ? Mulla ollut käytössä jo pidemmän aikaa langattomat vastamelukuulokkeet, joihin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen juurikin sen takia ettei tartte johdon kanssa leikkiä ja ympäristön äänien suodatus on plussaa esim. junamatkoilla.

    1. Nämä ovat tosiaan varsin suloiset, ehdoton plussa (ruusu)kultaisista yksityiskohdista. 🙂 Näissä myös ympärillä oleva melu aika kivasti suodattuu, joten musiikki kuuluu hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *