Uusi Anno Collection

Anttila meni, mutta Anno jäi! Suomalainen Hobby Hallinkin omistava perheyritys SGN Group osti Anno-tuotemerkin konkurssiin hakeutuneelta Anttila Oy:ltä ja näin me sisustuksesta kiinnostuneet saamme jatkossakin nauttia ihanista Annon tuotteista. Uusi Anno Collection julkaistaan Habitare-messuilla 13.-17.9.2017.

Pääsin tänään tutustumaan jo ennakkoon Annon tuotteisiin lehdistötilaisuudessa. Voin sanoa, että tuotteet näyttävät tutulta Annolta, mutta ne henkivät myös lisäksi jotain sellaista uutta tunnetta, jota en osaa kuvailla. Onkohan hieman kliseistä, jos sanon vaan, että WOW? 😉

Tässä siis teillekin Anno Collection -sneak peek!

Anno Collection palaa niin sanotusti juurilleen eli skandinaavisiin elementteihin, luonnonmateriaaleihin ja yksinkertaiseen kodikkuuteen. On pellavaa, villaa, luonnosta inspiraation saaneita kuoseja ja tänä syksynä paljon nähtäviä tummia sävyjä vaaleiden rinnalla. Ihastuin itse siihen, että jatkossa kaikki Annon pussilakanat pakataan kangaspussiin iänikuisen muovin sijasta.

Kannattaa siis ehdottomasti vierailla tämän syksyn Habitaressa parin viikon päästä ja käydä ihastelemassa ja hypistelemässä näitä Annon tuotteita. Jos et kuitenkaan pääse messuille – tai vaikka pääsisitkin – on Anno Collection -tuotteet ostettavissa heidän omasta verkkokaupasta heti 13.9., samalla kun mallisto lanseerataan messuilla.

Tutustu ja ihastu!

www.annocollection.com

 

2 kommenttia “Uusi Anno Collection

  1. Tää on ihana juttu!Tykkään tosi paljon Annosta ja meiltä löytyy paljon Annon tuotteita.Onneksi niitä saa taas pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *