Kesälomakuulumisia

kesa_whiteandfresh_8780.jpg

kesa_whiteandfresh_8779.jpg

kesa_whiteandfresh_8782.jpg

kesa_whiteandfresh_8784.jpg

kesa_whiteandfresh_8785.jpg

kesa_whiteandfresh_8786.jpg

Olen ihan sekaisin päivistä, mutta ehkä se on ihan ok, kun on lomalla? Eilen taisin elellä sunnuntaita vaikka oli perjantai. Olen yrittänyt sisällyttää kesääni kaikenlaista kivaa. Olen muun muassa käynyt Hakaniemen ja Hietsun kirppiksillä, nauttinut pirtelöä Hietalahden hallin pirtelöbaarissa, grillannut, viettänyt aikaa äitini kanssa ja ostanut kuntosalikortin. Viimeisen viikon olen käynyt salilla, lenkillä ja lukenut kirjoja tuntikausia. Ja nukkunut. Kyllähän siinä aika kuluu, ja kun päivät kuluvat samalla tyylillä niin johan unohtuu päivämäärät ja viikonpäivät. 

Tänään suuntaan ystävän kanssa pitkästä aikaa leffaan, käymme katsomassa Itse Ilkimys 3:n. Minionit ovat niin ihania! Leffan jälkeen voisi ehkä käydä drinksulla. Tai sitten tulen kotiin lukemaan hyvää kirjaa. 😉

Kävi hyvä tuuri ja sain järjestettyä kissalle hoitajan ensi viikolle, ja niin päästään toisen ystävän kanssa karistamaan hetkeksi kotimaan pölyt jaloistamme. Seilaamme läntiseen naapurimaahamme Ruotsiin ja käymme tutkailemassa hieman Tukholman katuja ja kauppoja. Erityisesti odotan visiittiä Sephoraan, Lagerhouseen, Design torgetiin, Urban Outfittersiin ja Åhlénsin tavaratalon MUJI-osastolle.

Lopun kesästä menen varmaan aika pitkälti saman kaavan mukaan eli paljon liikuntaa, kirjoja, ystäviä ja unta. Vielä jos saisi loppukesällä tehtyä pienen Tallinnan reissun, niin olisin aika tyytyväinen. Kyllä vaan on kesä ihmisen parasta aikaa!

Mitä sinä olet touhunnut kesän aikana ja mitä on vielä suunnitelmissa? 🙂

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Kesälomakuulumisia

    1. Missgrata: No näin siinä pääsi käymään. 🙂 Tai lähinnä kissa teki vimmatusti töitä päästäkseen mun hoiviin ja minä sitten viime loppukesästä taivuin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *