Loppuneet kosmetiikkatuotteet: joulukuu 2016

Katsaus viime vuoden viimeisimmän kuukauden loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin. Viisi tuotetta loppui ja yksi ehti mennä vanhaksi ennen kuin sain käytettyä loppuun. 

whiteandfresh4707.jpg

Colgate hammastahna – tuttu ja turvallinen miedon mintun makuinen hammastahna. Ollut käytössä jo pitkään. 

Nivea Vanilla & Macadamia Lip Butter – Sain tämän jo kauan sitten ystävältäni ja kyllähän siinä meni ikuisuus ennen kuin loppui. En hirveästi suosi sormella levitettäviä huulirasvoja, sillä varsinkin liikenteessä ollessa ne ovat aika epähygienisiä sormella levitettäväksi. Niinpä näitä käyttelen sitten kotona, jossa liikkuu pääosin vain omat pöpöt. Ihan toimiva huulivoide, jota voisi ihan hyvin käyttää jatkossakin, jos vaan olisi puikkomallisena. 

Indeed Laboratories Hydraluron seerumi* – Tästä olen kirjoittanut ihan omassa postauksessa. Hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava seerumi on ollut käytössä aika tiuhaan, lieneekö siinä syy sille, että kasvojeni iho ei ole kuivunut talven aikana juurikaan. Tätä voi käyttää säännöllisesti tuomaan lisäkosteutta kasvovoiteen alla tai kuurimaisesti tarpeen mukaan. Kovin pitkään 30 millilitrainen tuubi ei kestä, varsinkaan alati kuivuudesta kärsivällä. Itselläni se kesti kolmisen kuukautta. Voisin kuitenkin käyttää jatkosakin. 🙂

Victoria’s Secret Passion Struck Hand And Body Cream – Käytän VS:n käsi- ja vartalovoiteita käsivoiteina, pääasiassa iltaisin nukkumaan mennessä. On ihana laittaa hyväntuoksuista voidetta käsiin ja tuntea tuoksu unta odotellessa. Passion Struck oli ihan ok, mutta ei vielä ole tullut vastaan Coconut Passionin voittanutta. 🙂

Tigi Bed Head Superstar – Aivan ehdoton luottotuotteeni nykyään! Tämä turvottaa hiuksia sen verran, että ohuet lirumaiset hiukseni tuntuvat paksummalta. Tästäkin olen kirjoittanut oman postauksen. R-a-k-a-s-t-a-n! <3

Lush Bûche De Noël -tuorekasvoputsari (joulusesonkituote)* – Mukava hieman kuoriva putsari kasvoille, joskin kuivattaa omaa ihoani liikaa joka päivä käytettynä. Tämän vuoksi en saanutkaan tätä kokonaan käytettyä vaan jouduin heittämään loput pois.

 

* Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *