Joulutonttuja ja hyasintteja

Olen tuonut kotiin kynttilöiden lisäksi muutamia jouluisia elementtejä. Joulutontut on koristeista ihan ykkösjuttu, ne ovat vaan niin suloisia. Yksi löytyy tv-tasolta, toinen keittiöstä ja kolmas oli pitkään jakkaralla, mutta muutti juuri kynttelikön viereen ikkunalaudalle. Onhan se nyt pakko yhden tontun edes kuikkia ikkunalla. 😉 Kavereiksi tontut saivat hyasintteja. Pian tosin ovat nämäkin yksilöt ehtineet kukkia, joten uusia on lähdettävä hakemaan. 

whiteandfresh1067.jpg

whiteandfresh1070.jpg

Tv-tasolla jouluista tunnelmaa luo myös adventtikynttilä-asetelma. Kuvasta poiketen, jo kolme kynttilää on sytytetty. Viikon päästä koittaa jo 4. eli viimeinen adventti. Hurjan nopeasti aika kuluu. 

whiteandfresh1071.jpg

whiteandfresh1074.jpg

whiteandfresh1078.jpg

Ehkä mahdollisesti ennen joulua vielä jotain joulukukkia voisi sisustukseen harkita, ja ehkä jopa pieni joulukuusi. Kuusesta olen hiljaa haaveillut, mutta isoa kuusta en saa millään kotiin mahdutettua. Pikkuiseen kuuseen saisi muutaman kauniin koristeen laitettua ja se riittäisi. 

Koristellaanko teillä jouluna runsaalla vai maltillisella kädellä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *