Esittelyssä Yankee Candle & Sisustuskauppa.com!

Sisustuskauppa.com on ollut minulle lähes viime aikoihin asti tuntematon kauppa. Lokakuussa asioidessani Töölössä, päätin kuitenkin astua myymälään sisään. Niin, siis Sisustuskauppa.comilla on verkkokaupan lisäksi myös ihan fyysiset myymälät Helsingissä ja Tuusulassa. Tiesin etukäteen, että Sisustuskauppa.com myy Yankee Candle -kynttilöitä, mutten ollut tajunnut, millainen kynttiläparatiisi myymälä onkaan. Siinä meni jo hajuaistikin hämmennyksiin, kun tuoksutteli kaikkia ihania tuoksuja. Onnekseni pääsin viikko sitten osallistumaan Adtractionin ja Sisustuskauppa.comin yhteiseen bloggaajailtaan ja siten tuoksuttelemaan uudemman kerran. 

whiteandfresh3947.jpg

Yankee Candle -kynttilöitä on myymälässä hyllytolkulla, ja jokaiselle varmasti löytyy lempparituoksu. Tuoksutteluun tosin kannattaa varata aikaa ja hajuaistia eheyttämään kahvipapuja. 😉 Kynttilöitä löytyy eri kokoisia ja eri näköisiä, jokaiselle jotakin. On kausituoksuja, hedelmätuoksuja, mausteisia tuoksuja, kukkaistuoksuja ja puhtaita tuoksuja. Tuoksun lajin kertoo kynttiläpurkin kyljessä oleva kullanvärinen tarra. Omat tuoksusuosikkini ovat Sandalwood Vanilla, Angel’s Wings ja Season of Peace. Kausituoksuista myös Christmas Garland ja Tarte Tatin (Tarte Tatin nyt muuten tarjouksessa!) ovat miellyttäviä ja ihanan jouluisia.

whiteandfresh3937.jpg

whiteandfresh3928.jpg

whiteandfresh3933.jpg

whiteandfresh3932.jpg

Sisustuskauppa.comista saa toki myös muitakin tuotteita kuin Yankee Candle -kynttilöitä vaikka kynttilät ovatkin ehkä se isoin ja näkyvin juttu. 

Onko sinulla omaa Yankee Candle -suosikkia?

Tutustu Sisustuskauppa.comin valikoimaan!

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

4 kommenttia “Esittelyssä Yankee Candle & Sisustuskauppa.com!

    1. JonnaH.: Niin on! Se oli ensimmäinen tuoksu, johon tykästyin, jos ei lasketa mukaan tuota Christmas Garlandia, jonka ostin lokakuussa lahjaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *