DROPP Itämeri-juomapullo

Taannoisella visiitilläni Xmas Carageen törmäsin tähän suomalaisyrityksen DROPPin Itämeri-juomapulloon. Ensin ihastuin sen valkoiseen ja selkeään ulkokuoreen, mutta nopeasti kävi ilmi, että se on hieno myös aatteeltaan. Hyvä tarkoitus, kaunis ulkonäkö ja 0,6 litran tilavuus sinetöivät ostopäätöksen.

whiteandfresh1113.jpg

Itämeri-juomapullon on suunnitellut Robin Falck ja DROPP. Se, mikä tästä pullosta tekee ulkokuoren lisäksi ihanan on se, että DROPP lahjoittaa tuotoistaan 100 % Itämeren suojeluun. 

whiteandfresh1116.jpg

DROPPin juomapullo on sveitsiläisen Sigg-brändin pullo. Pullo on valmistettu alumiinista ja valmistusprosessi on tiukasti valvottua. Valmiissa pullossa ei ole lainkaan saumoja, koska pullot valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista. Pullojen EcoCare® sisäpinnoite estää mikrobien kasvua, eikä se kerää itseensä hajuja tai makuja. Näin ollen pulloon voi laittaa myös hapollisia juomia. Siggin pullot ovat kemikaalivapaita ja siten niistä juominen on turvallista.

whiteandfresh1118.jpg

Tähän mennessä käyttökokemukseni pullosta ovat positiivisia. Pullo on kevyt jopa täytenä ja alumiinipinnan ansiosta vesi pysyy viileänä pidempään kuin muovipullossa. Suosittelen kuitenkin varovaisuuteen esimerkiksi pulloa pestessä, sillä jos vesi on kovin lämmintä/kuumaa niin pullon pintakin kuumenee. Pulloa ei saa pestä astianpesukoneessa vaan se kannattaa pestä käsin ja astianpesuaineella hölskytellen tai sitten pulloharjalla. 

Pullon ollessa täynnä kannattaa korkki avata varovaisesti, sillä se saattaa hieman purskauttaa nestettä avatessa – lieneekö jokin pieni paine. Tämä ei kuitenkaan ole itselläni muodostunut minkäänlaiseksi kynnyskysymykseksi pullon käytössä. Lisäksi plussaa siitä, että pullo mahtuu hyvin hieman pienempään käsilaukkuun. Aiemmin olen saanut mahdutettua sinne 0,5 litran muovipullon, mutta nyt saan sinne 0,6 litran pullon. Vahva suositus siis minulta tälle DROPPin Itämeri-juomapullolle! 🙂

 

Lue lisää!

dropp%20logo.jpg

DROPP – Itämeri elinkelpoiseksi pisara pisaralta

2 kommenttia “DROPP Itämeri-juomapullo

  1. Oon aina välillä tuota pulloa katsellut, mutta en ole raaskinut ostaa kun noita juomapulloja meillä on jo jokunen. Siggin pullot hyviä, niitä taitaa pari meillä olla ?

    1. Satu: Mulla on ollut vuosia Tupperwaren muovipullo. Se on mahtunut mun pienempään käsilaukkuun. Mulla oli hetken käytössä myös Memobottle, mutta onnistuin itse pilaamaan sen. Se oli pieni ja kivakin vaikka tilavuus oli vain nelisen desiä. Nyt tämä mahtuu laukkuun ihan yhtä hyvin kuin Tupperware ja on vielä desin tilavampikin. Niin ja kaunis. ♥ Tupperwaren pullosta juon kotona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *