Sotkan brändiuudistus

Sotka – huonekaluliike, jonka me kaikki suomalaiset tunnemme, ja jonka varmasti olemme joskus kokeneetkin. Sotkasta sotka-logoineen päivineen on meillä varmasti jokaisella jonkinlainen mielikuva. Niin on minullakin. Niinpä hetkeksi hämmennyin, kun joitain viikkoja sitten saamani mysteerinen kutsu uuden suomalaisen kodinsisustajan avajaisiin paljastui Sotkan avajaisiksi. Koska ensimmäiseksi ei tule yhdistäneeksi uutta ja iloisesti yllättävää kodin sisustusliikettä Sotkaan, niin olihan sitä mentävä paikalle katsomaan, mistä on todellisuudessa kysymys. 🙂

Sotka on tosiaan uudistumassa uuden sukupolven Sotkaksi. Uudistuksen pilottina toimii Varistossa kauppakeskus Viisarissa sijaitseva myymälä. Tämän lisäksi myös Sotkan logo ja verkkokauppa ovat uudistuneet. Ja onhan se myönnettävä: en minä Sotkan myymälään tuntenut astuneeni, kun ovista sisään kuljin. Myymälän stailauksessa on nähty vaivaa eikä nurkat pullistele huonekaluja miten sattuu. Värimaailma on uudistunut, tuotevalikoima on monipuolisempi kuin aiemmin sekä kokonaisuus on hallitumpi ja seesteisempi. Todellakin iloisesti yllättävä!

whiteandfresh2961.jpg

whiteandfresh2979.jpg

whiteandfresh2980.jpg

whiteandfresh2983.jpg

whiteandfresh2984.jpg

whiteandfresh2990.jpg

whiteandfresh2992.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2986.jpg

whiteandfresh2.jpg

Nyt sitten vain odotellaan, että muutkin Sotkan myymälät uudistuvat. Sillä välin maistiaisia uudistuksesta saa Vantaan Variston myymälästä sekä verkkokaupasta. Hei vaan sitten vanha Sotka ja sotka-logo, kiva kun kävitte! Nyt kohti uutta! 

Uudistuneen Sotkan kunniaksi myös teillä on nyt mahdollisuus ostoksiin alennuksella. Koodilla 4JJLU7AM saa Sotkan verkkokaupasta ostoksista 30 % alennuksen (lukuunottamatta Vallilan tuotteita). Alennuskoodi on voimassa 30.11.2016 asti.

 

Tutustu uuden sukupolven Sotkaan!

www.sotka.fi

13 kommenttia “Sotkan brändiuudistus

 1. Nuo turkispeitot on ihania! Juuri sellasia, joihin on ihana kietoutua kera glögimukin…

  1. Marjo: Ne olivat kyllä ihanan pehmeitä. Kyllä tosiaankin kelpaisi pakkasilla kietoutua moisen alle. 🙂

 2. On kyllä paljon seesteisemmän näköistä, mitä minä muistan Sotkan viime käynniltäni, mistä tosin on vuosia aikaa. 🙂

  1. JonnaH.: Todellakin! Peukku tälle brändiuudistukselle kyllä, kunhan saavat valmiiksi. 🙂

 3. Tulee kovasti Asko mieleen, paljon samankaltaisia sisustustuotteita noissa kuvissa 🙂 Menin innoissani verkkokaupan puolelle, mutta sieltä ei tunnu saavan tilattua vielä… Klikkasin yli kymmenen tuotteen tiedot auki ja "saatavilla myymälöistä" 🙁 Mm. aivan ihana liuskekivitarjotin olisi lähtenyt heti tilaukseen. Osaatko yhtään veikata milloin tuolta voisi jotain jo tilatakkin? Ehtiikö alea käyttämään 😉

  1. Anne: Kävin itsekin sivuilla tarkemmin klikkailemassa tuotteita ja ihan tosi, että tuotteita näyttää saavan, jos niiden tuotekuvassa on ostoskärryn kuva sinisenä. Pääasiassa harmaa ostoskärry vaikutti merkitsevän, ettei saatavuutta verkkokaupan kautta juuri nyt ole. Vallilan tuotteita olisi tosiaan saanut laajemminkin. Itsekin olisin tuolta sisustustuotteiden puolelta halunnut, se liuskekivitarjotin on tosi hieno! Vähän liikaa tuntui olevan myymälätuotteita, kun miettii, että halutaan verkkokauppaan asiakkaita. Voisin laittaa Sotkalle viestiä huomenna päivällä, katsotaan mitä sieltä vastaavat. 🙂

 4. Kaikki mun valinnat oli näköjään myymälätuotteita… 😀 Saahan tuolta jo Vallilaa yms.

  1. 😀 Ois pitäny heti hoksata rajata selaillessa mukaan vain verkkokauppatuotteet niin ei olis nähny ollenkaan noita muita ihanuuksia 😀

  2. Anne: Laitoin kuitenkin viestiä aiheesta pari tuntia sitten… olisihan se ihanaa, jos niitä ihanuuksiakin saisi ostettua. ?

 5. Hei Anne ja muutkin jatkossa vastausta kaipaavat! Sain Sotkan Juha Hongistolta vastaukseksi, että kaikki tähän uudistuneeseen konseptiin kuuluvat kaikki sisustustuotteet ovat myynnissä vain Variston myymälässä, ja verkkokauppaan ne saadaan vasta myöhemmin keväällä. Koska Variston myymälä toimii vielä pilottimyymälänä, heillä kerätään vielä kokemuksia muun muassa tuotteista sekä toimintatavoista (nämä sisustustuotteet). Verkkokaupan haasteena on tuotteiden suuret pakkauskoot, jotka rajoittavat tuotteiden yksittäismyyntiä verkkokaupan toimintamallissa, mutta koko ajan on aktiivisesti kehitystyö menossa ja toivottavasti saavat pian ainakin osan sisustustuotteista myyntiin myös verkon puolelle. <br />
  <br />
  Siispä sisustustuotteiden osalta on vain kynnelle kykenevien mentävä Variston myymälään Vantaalle ja muut voivat toivoa, että brändiuudistus etenee vauhdilla ja muutkin myymälät uudistuvat. 🙂

  1. Voi harmi, no joskus tulevaisuudessa sitten ehkä tulee tehtyä tilaus tuolta verkkokaupastakin. Lähimyymälästä kysyin jo sitä ihanaa tarjotinta ja niiden saapumista heidän valikoimiinsa…pelkkää ei oo:ta tuli 🙁 Helsinkiin on kyllä piakkoin käyntiä mutta ehkä ei yhden sisustusesineen perässä tule Vantaalle lähdettyä 😀 Kiitos kun selvitit asiaa heiltä! 🙂

  2. Anne: Kyllä on tosi harmi, olisin itsekin varmaan tuon tarjottimen tilannut. Avajaisissa sitä jo ihastelin, mutta hölmönä en ostanut. Vaikka Helsingissä itsekin asun, niin ei julkisilla tuo Varistoon meneminen ole ihan houkuttelevimmasta päästä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *