Tuoksuton ja kotimainen joululahjavinkki – Walona Candles

Walona Candles on valkeakoskelainen perheyritys, joka valmistaa käsin tuoksuttomia kynttilöitä ekologisista ja myrkyttömistä raaka-aineista. Sydänlanka on lyijytön ja luonnonmateriaaleista valmistettu. Kynttilöiden valmistus alkoi varsinaisesti viime syksynä, jolloin minäkin näistä ensimmäisen kerran kuulin. Kynttilät palavat rauhallisesti ja tasaisesti niin, että kynttiläaines sulaa tasaisesti koko lasipurkista eikä tee keskelle kuoppaa jättäen reunoille mitään. Purkin reunoille jäävä kynttiläaines estää ikävästi kauniin valon kajon. Walonan kynttilöissä tätä ongelmaa ei ole ollut! 🙂 Tämän postauksen kynttilät on muuten valmistettu aiemman parafiinin sijaan soijasta.

whiteandfresh1000.jpg

whiteandfresh1005.jpg

whiteandfresh1003.jpg

whiteandfresh1004.jpg

Kynttilät on valettu vahvaan lasiastiaan ja niissä on hopeanvärinen kansi. Jokaisella kynttilällä on nimi sekä pieni ajatusteksti purkin kyljessä. Valitsin omat kynttiläni sen mukaan, mikä nimi ja teksti puhutteli minua. Guardian Angel – vaikken yliluonnollisuuksiin uskokaan – tuo mieleen isäni ja sen, että hän on vielä läsnä vaikkei olekaan. <3 Vähän samalla ajatuksella valitsin myös Touch of Angel -kynttilän. Peace of Mind -kynttilän ajatusteksti on varsin näppärä: jokaisen stressaavan ajatuksen alla on mielenrauha. Näinhän se on! 🙂 Vapaus – vain omat ajatuksesi estävät sinua on aika kliseinen toteamus, mutta voi kuinka totta se monesti onkaan. Joskus, ehkä monestikin esteenä on jokin muu juttu kuin omat ajatukset, mutta on hyvä yrittää huomioida ne hetket, jolloin tosiaan kyse on vain omista ajatuksista. Tätä kynttilää katsellessa sen muistaa. Muutosten tekemiseen ja vaikuttamiseen rohkaisee myös You Got Power -kynttilä.

whiteandfresh1006.jpg

Tässä on siis todella hyvä lahjavinkki kaikille kynttilöistä pitäville, sillä samassa paketissa saa annettua lämmintä tunnelmaa sekä kauniita ja merkityksellisiä sanoja. Ja ehdottomasti näitä voi ostaa ihan itsellekin iloksi omaan kotiin. 😉 Suosittelen kurkistamaan myös Walona Candlesin suloiset joulukynttilät.

Tilaa tästä itsellesi tai lahjaksi Walona Candlesin kynttilöitä!

Yhteistyössä Walona Candles

2 kommenttia “Tuoksuton ja kotimainen joululahjavinkki – Walona Candles

  1. Kiitos vinkistä! Ihan parasta että ovat tuoksuttomia, sillä en migreenikkona voi käyttää mitään tuoksuvia kynttilöitä ilman kohtausta. Ja plussaa myös soijasta; valitsen aina ekologisen vaihtoehdon kynttilöissä parafiinin sijaan. Ja purkit ovat myös kauniita ❤️ Pitääpä tilata!

    1. Satu: Ihana kuulla, että säkin tykästyit näihin! Itse pidän enemmän tuoksukynttilöistä, ne on olleet mulle monesti tunnelman lisäksi myös aistiterapiaa. Walonan kynttilät oli aiemmin parafiinia, mutta omistaja Kaisa kertoi näiden olevan nyt soijaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *