Yksinkertainen käpykynttilä-asetelma

Haluaisin, että minulla olisi mielikuvitusrikas luova pää, joka keksisi kaikenlaisia ihania asetelmaideoita. Sellaista minulle ei kuitenkaan ole suotu, ainakaan niin luovaa, että saisin aikaiseksi super hienoja ja upeita luomuksia. Joskus kuitenkin ainakin pieniä lamppuja syttyy tässäkin päässä ja saan aikaan ihan kivoja tuloksia. Ikean jouluillasta saadusta lahjapaketista paljastui kaksi käpykynttilää, jotka sitten keksinkin laittaa olohuoneen rahin päällä olevalle betonitarjottimelle muratin kaveriksi. 

whiteandfresh0958.jpg

whiteandfresh0960.jpg

whiteandfresh0961.jpg

whiteandfresh0972.jpg

whiteandfresh0970.jpg

Vihertävän harmahtavan beiget käpykynttilät yhdessä betonitarjottimen, mudan värisen ruukun ja vihreän muratin kanssa synnyttivät yksinkertaisen ja rauhallisen näköisen astelman, joka käpykynttilöiden osalta oli kevyen talvinen eikä vielä liian jouluinen.

 

Kynttilät saatu

4 kommenttia “Yksinkertainen käpykynttilä-asetelma

  1. Ei vitsi miten ihana asetelma! Ja nuo käpykynttilät on kyllä superhauskat 🙂

    1. Kiitos Jossu! Mä tykkään noista kynttilöistä myös, mutta olisipa niitä vielä muissakin väreissä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *