Tyylikäs matkakorttikotelo

Nyt kuulkaa kelpaa matkustaa julkisilla kulkuneuvoilla! Pop Å:n ja Kitzenin kutsuvierastilaisuudessa katseeni osui tähän tyylikkääseen Saanan ja Ollin suunnittelemaan Villi Pohjola -kuosiseen matkakorttikoteloon, ja se oli sitten siinä. 

whiteandfresh0205.jpg

HSL:n tarjoaa matkakorteille vihreitä, sinisiä tai pinkkejä koteloita ja onhan se hyvä, että jotain on tarjolla, mutta aika mälsiä värejähän ne on erityisesti, kun ovat olleet vuosia jo samat. Olen joskus haaveillut Turussa käytössä olevasta ihanasta keltaisesta ja välillä jopa miettinyt luopuvani kotelosta kokonaan ja siirtyväni säilyttämään matkakorttiani lompakossa. Saana ja Olli kuitenkin tarjosivat tähän pitkäaikaiseen ”ongelmaani” ratkaisun suunnittelemalla näin tyylikkään mustavalkoisen matkakorttikotelon. Go Saana ja Olli!

whiteandfresh0197.jpg

Matkakorttikotelo on valmistettu kierrätysmateriaaleista – materiaaleista, jotka olisi muutoin jouduttu heittämään pois, sillä ne eivät ensiluokkaisuudestaan huolimatta ole kelvanneet alkuperäistarkoitukseensa. Kortin toisella puolella on heijastinpinta eli näkyvyys hämärässä ja pimeälläkin on taattu. Näin helsinkiläiselle ainakin on kortti myös lähituotantoa, sillä ne valmistetaan Kontulassa yhteistyössä Saintex Oy:n kanssa. Värivaihtoehtoinen mustavalkoinen ja mintunvihreä-valkoinen.

whiteandfresh0210.jpg

Tämä on sitä varsinaista arjen luksusta. Tehdään pienistä, mutta arkisista asioista helppoja, mielenkiintoisia ja kauniita. Ja hei, autoilijoitakaan ei ole unohdettu: samalla kuosilla saa nyt myös parkkikiekon!  😉

11 kommenttia “Tyylikäs matkakorttikotelo

  1. Hyvä idea! On sen verran hieno kyllä että pitää varmaan itsellekin hankkia ?

    1. Satu: Mä sain varsinaisen intohepulin, kun näin tämän. Ostopäätös syntyi sekunnissa. 🙂

  2. Tuo on kyllä magee! 🙂 Itse en tällä hetkellä käytä matkakortissa minkäänlaista koteloa, sillä HSL:n vaihtoehdoista mikään ei sovi itselleni – alkaisi vain ärsyttää, kun joutuisi katselemaan räiskyviä värejä. 😀 Tuo täytyy pistää ehdottomasti harkintaan. 🙂

    1. Tiia: Joo ne värit on monien mielestä vähän ankeita. Mulle vihreä menetteli, kun pidän vihreästä väristä, mutta muutoin ei oikein natsaa. Onneksi Saana ja Olli pelastivat. 😉

  3. Intohepuli ? Tilasin itselleni samanlaisen, vaikka oli mulla myös Turun Föli-kortin kotelo sen HSL:n kotelon lisäksi, mutta onhan toi paljon hienompi!

  4. No jep, itselläkin sama suuri ongelma :). Saako noita mistään? Nimimerkki aina lompakossa estetiikkasyistä…

  5. No toi on tyylikäs! Tää menee pitkän himotuslistani jatkoksi, josta alan sit shoppailemaan kunhan taas töihin ja normiliksoille palaan… =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *