Makuuhuoneessa

Makuuhuoneen sisustus on perustukseltaan edelleen aika simppeli eikä juuri muutoksia ole tullut vanhaan kotiin verrattuna. Tilapäisratkaisuja tosin on ja niihin on tulossa muutoksia jossain vaiheessa, kun saan kodin raivausprojektia eteenpäin.

whiteandfresh9708.jpg

whiteandfresh.jpg

Tähän muuttaessani tikashylly sijoitettiin olohuoneeseen makuuhuoneen oven viereen, mutta sittemmin se on paikaltaan joutunut väistymään. En ole tikkaille oikein kunnollista ja miellyttävää paikkaa löytänyt, joten nakkasin ne makuuhuoneen ikkunanurkkaukseen, ja kasasin hyllyille viimeisestä muuttolaatikosta kirjat. Jokin paikka tikashyllyille pitäisi kai löytää siinä vaiheessa, kun saan käytyä kirjat läpi. Kirjat olen itse asiassa karsinut jo aiemmin, mutta lisää on tullut lapsuudenkodista ja siksi ne on käytävä uudelleen läpi. Jakkaralla nököttävä jukkapalmukaan ei ole löytänyt paikkaansa vaan on tuossa tilapäisesti parempaa sijaintia odottaessaan. Jakkaran ja palmun voisi laittaa tuohon nurkkaan, mutta tikashylly olisi saatava ensin jonnekin. 

whiteandfresh9690.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh9704.jpg

Yöpöytänä toimii edelleen pari vuotta sitten rakentamani puulaatikko, josta edelleen tykkään hurjasti. Sängynpäätyä ei ole vaan sitä on korvaamassa kaksi Saanan ja Ollin Villi Pohjola -tyynyä. Vähän jonkinlaista ryhtiä kaipaisin tuonne päätyyn, mutta en ole keksinyt mieleistäni ratkaisua. Olen miettinyt, josko hankkisi hieman korkeampia tyynyjä seinää vasten. Jos tyynyillä jatkaisin, olisi niiden oltava nykyisiä 60 x 40 -kokoisia isommat. Tykkään myös tuosta sängynpäätypeitosta, mutta olen hieman kaivannut simppelimpää ja ei niin paksun oloista peittoa. Ikkunan viereen seinälle olen suunnitellut taulua, mutta harmikseni minulla ei ole kiviporaa ja kehyskin on vielä kaupassa. Printti kyllä löytyisi. 😉

Makkarin sisustaminen on hieman haastavaa, sillä toisella puolella huonetta on kaapisto ja toisella puolella ikkunat ja niiden alla patterit. Ehkä ajan myötä mieleen tulee jotain sisustusideoita tai jos jollekin teistä lukijoista tulisi mieleen joku idea näitä makkarikuvia katsellessa? 🙂

Nyt toivottelen täältä sateisesta ja tuulisesta Helsingistä kaikille mukavaa viikonlopun jatkoa! 

4 kommenttia “Makuuhuoneessa

  1. Kivalta näyttä makkari ja meiltä löytyy kyllä kivipora 🙂 Justiinsa kysyin P:ltä ja tullaan kyllä poraaman mitä tarttet ♥

    1. Dara: Oih! Ihanko totta tulisitte? Se olisi ihanaa! ♥ Ensi kuussa? 🙂 Voitaisiin samalla köpötellä sinne rantsuunkin. Autolla pääsee aika lähelle. Tai sitten siirretään sitä myöhemmäksi.

    2. Kyllä varmasti onnistuu heinäkuussa! Ja käydään rantsussa kanssa, mikäli P jaksaa sinne meitä kuskata 🙂

    3. Dara: ♥ ♥ ♥ Mä laitan sulle mun numeron sähköpostilla, toivottavasti tavoittaa! Voidaan sit sopia jossain vaiheessa jotain. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *