Kuulumisia

Aivan mielettömän ihania kelejä on ollut viimeisen viikon ajan tarjolla, ja minähän olen niistä pyrkinyt ottamaan irti mahdollisimman paljon! Olen hoitanut terassiani ja saanut sen ihan kivastikin sisustettua. Pensaan olen haravoinut siistiksi viimeisimmistäkin kuivista lehdistä ja erinäisistä roskista, joita ohilkulkijat (ja ylempien asuntojen asukkaat) ovat pensaisiin ystävällisesti tiputelleet. 😉 Olen elänyt arkea, hoitanut asioita, nauttinut jääkiekon MM-kisoista, istunut iltaa hyvässä seurassa, käynyt kävelyllä merenrannalla ja nauttinut kesän ensimmäisen kioskijäätelön ja kuunnellut lintujen laulua juoden lattea kahvilan aurinkotuolissa. Kuulostaa varsin mukavalta ja rentouttavalta, eikö?

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh9271.jpg

whiteandfresh9278.jpg

whiteandfresh9280.jpg

whiteandfresh9283.jpg

Kyllä. Olen nauttinut kaikesta täysin siemauksin. Samaan aikaan päässä rattaat pyörivät jatkuvasti, vähän kuin hedelmäpeli, joka ei pysähdykään. Tuntuu kuin olisi henkisesti hengästynyt koko ajan, silloinkin kun on ihan paikoillaan. Olen tällaisen kierroksilla käymisen kokenut ennenkin, mutten koskaan ole oikeastaan huomannut, mikä on se juttu, joka laukaisee kiireen tunnun niin, että pää ei enää olekaan yhtä sekametelisoppaa. Nyt jopa omaa arkea normaalisti kasassa pitävät pienet rutiinitkin tuntuvat kiireeltä. 

whiteandfresh9296.jpg

whiteandfresh9299.jpg

Tällaisina hetkinä ei saa oikein kunnollista otetta mistään, kun ajatukset seilaavat pitkin poikin. Ajatus ei kulje selkeästi, verbaalinen ja kirjallinen ulostulo takkuaa. Täytyy toivoa, että sitä on edes jotenkin tolkuissaan perjantaina, kun suuntaan Långvikiin PING Helsinkiin, vuosittain järjestettäville Suomen suurimmille sisältöfestareille. Tarjolla on paljon inspiroitumista, informaatiota, verkostoitumista ja hauskanpitoa. Olisi siis syytä olla aivot hieman paremmin kasassa! 😉

Jos en nyt sitten tämän ihmeempään täällä blogin puolella hetkeen kykene, niin toivottelen teille huomisen jälkeen hieman viilenevistä keleistä huolimatta aurinkoista ja mukavaa viikon jatkoa! <3 🙂

 

Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “Kuulumisia

 1. Oi että, ihanan aurinkoisia kuvia!<br />
  <br />
  Kaikkea ihanaa ja aurinkoista viikkoosi!

 2. Heippa, <br />
  <br />
  Kiitos kivasta blogista ja postauksesta. Olen uskollinen lukijasi, mutta liian harvoin kommentoin. <br />
  Ihana kevät! Nyt on varmaan hyvä hengähtää, levätä ja kerätä voimia! <br />
  <br />
  <br />
  Kaikkea hyvää toivottaen

  1. Anna: Ihanaa, että tulit kommentoimaan ja kiva, että olet viihtynyt blogini parissa! &hearts; Minäkin luulen, että pieni hengähdystauko on paikallaan nyt, ellen sitten saa jotain ihmebuustia tuolta Ping Helsinki -tapahtumasta, joka on huomenna. Olen myös miettinyt, jos kokeilisi jotain mindfulness-videoita ja pakottaisin itseni pysähtymään ennen kuin kroppa pysäyttää, kuten tällä viikolla sitten lopulta kävikin. <br />
   <br />
   Aurinkoisia päiviä sinulle! 🙂

 3. Nämä sun kuvat ovat aivan ihania! kunhan tää mun kinttu kuntoutuu tarpeeksi, niin vietkö mut meren rantaan? &hearts;

 4. Hei Irina! Anteeksi, jos kysymykseni on liian henkilökohtainen tai tungetteleva, eikä tokikaan ole pakko vastata, mutta oletko tällä hetkellä työelämässä? Mitä muuta elämääsi kuuluu? Luin joskus blogiasi aktiivisesti, mutta väliin mahtuu pidempi aika, kun en ole blogeja lukenut. Nyt taas palannut blogien pariin.

  1. Heidi: Mukava kuulla, että olet pitkän tauon jälkeen löytänyt blogini! Kyllä mun elämään työntekoa kuuluu, muodossa jos toisessakin. 🙂 Sen tarkemmin en täällä blogin puolella siitä osasta elämääni ole halukas puhumaan. Aurinkoista viikon jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *