Ping Helsinki it is!

Tänään suuntana on Långvikin kylpylä- ja kokoushotelli Kirkkonummella ja Suomen suurimmat sisältömarkkinointifestarit eli Ping Helsinki. Varmasti jännittävä ja hauska päivä täynnä inspiraatiota, uuden oppimista ja hyvää meininkiä! 🙂 Tapahtuman tunnelmia voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteella #pinghelsinki sillä paikalla tosiaan on paljon bloggaajia, vloggaajia, tubettajia, snäppääjiä ja yritysten edustajia. 

PingHelsinki.jpg

Kannattaa käydä myös tutustumassa Ping Ethicsiin eli eettiseen koodistoon, joka on tehty helpottamaan sisältömarkkinoinnin parissa toimivia sisällöntuottajia ja yrityksiä. Allekirjoittamalla PING Ethics –koodiston kerrot yleisöillesi, asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi olevasi sitoutunut edistämään avoimesti toteutettavaa sisältömarkkinointia.

Ihanaa viikonloppua! 🙂

4 kommenttia “Ping Helsinki it is!

  1. Ihan superkivaa oli tavata Pingissä, kiitos seurasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *