Ohuista hiuksista paksummat!

En ikinä olisi uskonut sanovani näin, mutta ohuista hiuksista on todellakin mahdollista saada paksummat. Minulle suositeltiin Tigin Bed Head Superstar nestettä, ja ajattelin mielessäni, että niinköhän… ei tätä ohutta hiusta ole yli kolmeenkymmeneen vuoteen paksummaksi saatu, joten miksi nytkään?

whiteandfresh8469.jpg

Mutta hupsheijaa, kuinkas kävikään? Hiuksista todella tuli paksumman tuntuiset! Ei massiivisesti paksummat, mutta tuntuvasti kuitenkin. Juuri sen verran, että ehkä pystyy lähtemään ovesta ulos hiukset avonaisena. Ja voi vitsi, miten oma olo on parempi, kun tuntee, että päässä on enemmänkin kuin kaksi karvaa! Voin lämpimästi suositella kokeiltavaksi jokaiselle ohuista litkuhiuksista kärsiville. <3

whiteandfresh.jpg

Olen tätä laittanut pyyhekuiviin hiuksiin ja antanut kuivata. Kuivumisen aikana olen kerran pari harjannut hiukset. Kokeilin kerran myös föönata hiukset tätä laitettuani, mutta en huomannut lopputuloksessa oikeastaan mitään eroa verrattuna itsekseen kuivumiseen. Ei siis kannata välittää tuosta ”blowdry” sanasta. 😉 Aavistuksen enemmän struktuuria saa sillä, että jättää hiustenpesussa hoitoaineen laittamatta. Tällöin hoitoaine ei sulje hiussuonia ja Superstar pääsee paremmin imeytymään. Tätä käyttäessä muuten sen verran ilmavuutta saa hiuksiin, että ne eivät edes rasvoitu yhtä nopeasti kuin normaalisti. Tämä on siis jo lunastanut luottotuotteen tittelin käytössäni. 🙂

Irina / White & Fresh - -

17 kommenttia “Ohuista hiuksista paksummat!

 1. Tää on ollut mun luottotuote vuosia, mutta suosittelen kokeilemaan sitä mun blogissa ollutta John Friedaakin. 😉

  1. JonnaH.: Juu mä noteerasin sun postauksen ja jäi nimi mieleen kyllä. Pitää seuraavan kerran Kicksissa tai isommassa marketissa käydessä tutkia hyllyjä. 🙂

 2. Tämä menee kyllä ehdottomasti kokeiluun, sillä oma lirutukka kaipaa kaiken volyymin mitä vain on mahdollista saada! Kiitos vinkistä. 🙂

  1. Tiia: Olepa hyvä! Mulla menee seuraavaksi testiin tuo John Friedan 7 Day Volume In Shower Treatment. Jännä nähdä, onko se kehujen arvoinen. 🙂

 3. Kiitos paljon vinkistä, menee kokeiluun vaikka luonnonkosmetiikkaa yleisesti ottaen suosinkin ?

  1. Ostin nyt kuitenkin kokeiluun John Friedan 7 Day Volume In-Shower Treatmentin. Saas nähdä…

  2. Satu: Kerro sit, toimiko sulla. Mä hankin sen myös kokeiluun heti kun löydän. 🙂

 4. Hyvä tuote. Itse laitan tätä pyyhekuiviin hiuksiini ja föönään. On myös todella riittoisa. Tätä ei tarvitse laittaa kuin pieni määrä niin saa volyymia hiuksiin mukavasti.

  1. Taiga: Kiva kuulla, että on muitakin tyytyväisiä Superstarin käyttäjiä. 🙂

   1. Heidi: Tämä onkin ollut ensimmäinen tökötti, jolla tähän tukkaan on saanut mitään volyymia. Ei tää paksua ole vieläkään nähnyt, mutta se on jo jotain, että omaan käteen tuntuu aavistuksen paksummalta. 🙂

 5. Kiitos vinkistä! Tätä kaivataan tänne myös kokeiluun! 🙂

 6. Tarttee varmaan kokeilla! Kokemuksesta tiedän, että niin harva tuuheutusta lupaava tuote oikeasti tekee mitään, että uskon että olet innoissasi löydettyäsi sellaisen 🙂

  1. Dara: Suosittelen, jos tosiaan säkin kärsit litkuhiuksista! Mä otin juuri kokeiluun John Friedan 7 Day Volume In Shower Treatmentin, jota tuossa aiemminkin suositeltiin. En osaa vielä kovin tarkkaan sanoa, onko yhtä hyvä kuin Superstar, mutta kyllä se jotain hiuksille tekee, sen osaan jo yhden kerran perusteella sanoa. 🙂 Superstar on tosin riittoisampi tuote ja hinta pyörii aika samoissa John Friedan kanssa.

 7. Täytyypä itsekin ostaa tuota kokeiltavaksi! 🙂 Mitenkäs muuten hiustenlähtösi on tänä päivänä? Onko se ihan normaalia ja lähteneet hiukset kasvaneet takaisin vai miten.

  1. Miia: Hiuksia lähtee edelleen, mielestäni runsaasti, mutta ehkäpä kuten eräs lääkäri joskus arveli, että ajan myötä määrästä on tullut minulle normaalia. Tiedä häntä, mutta koska hiuksia kasvaa lisää eikä kaljuja plänttejä tai ohenemia ole havaittavissa yritän antaa asian olla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *