Kevääseen vauhtia Kevätmessuilta!

Tänään kävin Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Toivoin terassin sisustusinspiraation lisäksi löytäväni sieltä haravan puutarhahommia varten, mutta enhän minä sitä sieltä löytänyt. Messuilla ymmärrettävästi esitellään hieman “mainoskelpoisempia” tuotteita. 😉 Messuilla oli toki pieniä puutarhavälineitä myynnissä, kuten kuokkia ja haroja. Sellaiset minulla jo on, ja hakusessa onkin pitkävartisempi harava. No joo, ensi viikolla rautakauppaan. 🙂

Inspiraatiota kyllä löytyi ja nyt sitä odottelee lämpimämpiä kelejä jo paljon malttamattomampana. Kunpa pääsisi jo vuoramaan terassia kukilla ja kasveilla! Kannattaa ehdottomasti käydä messuilla, jos vain suinkin kykenee, meinaan huomenna vielä ehtii!

whiteandfresh8670.jpg

whiteandfresh8707.jpg

whiteandfresh8709.jpg

Tämä malliterassi iski ja lujaa. Olen pitkään jo toivonut kaapelikelaa, jonka voisi laittaa parvekkeelle. Nyt kun on oma terassi, niin se sopisi sinne entistä paremmin. Tässä sisustuksessa on juuri sitä luonnollisuutta, rentoutta ja sopivaa runsautta, joka sopii kesäiselle terassille kuin nenä päähän. Nätti ja kiinnostava on myös alla olevassa kuvassa näkyvä sisustus. Betonia! <3

whiteandfresh8710.jpg

Nyt seuraa sitten oma messuvinkkini: Kannattaa todellakin käydä messuilla Blogikylässä, jossa neljä bloggaajaa ovat itse suunnitelleet ja sisustaneet omat kasvihuoneensa. Yksi näistä taitureista onkin Rauharentolan Satu meiltä CASA Blogeista. 🙂 Satu on tosi ihanasti sisustanut oman kasvihuoneensa; minimalistisesti, mutta tosi kotoisasti ja kauniisti.

whiteandfresh5.jpg

whiteandfresh7.jpg

whiteandfresh6.jpg

DIY-vinkki nro 1: Kastelu”kannu” tyhjentyneestä huuhteluainetonkasta. 🙂

whiteandfresh8677.jpg

DIY-vinkki nro 2: Pyykkipojilla koristellut minimaljakot. 

Kyllä se Satu vaan osaa. Käykäähän paikan päällä ihastelemassa! Ja jos ette pääse messuille, Sadun blogista löytyy paljon DIY-juttuja ja muuta kivaa. 🙂

whiteandfresh8685.jpg

Myös ihana Koti kaupungin laidalla -blogin Frida oli sisustanut oman kasvihuoneen, tuttuun tapaansa erittäin kauniisti! Valitettavasti ehdin tästä napata vain tämän yhden kuvan…

whiteandfresh4.jpg

Plantagenin osastolla iski pieni hinku taas omien kirsikkatomaattien kasvattamiseen. Tänä vuonna en taida kuitenkaan siihen hommaan ryhtyä vaikka toissa vuoden projekti olikin mielenkiintoinen ja onnistunut. 🙂

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh2.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh8.jpg

whiteandfresh8694.jpg

Tämä upean keltainen ja herttainen nuolimyrkkysammakko varasti sydämeni! 🙂

whiteandfresh.jpg

Lopuksi pakko hehkuttaa tätä Casadan hierontatyynyä. Tätä sai testata ja tovin istuinkin tuolissa tämä laite yläselkäni kohdalla. Tämä on vallan mainio laite päätetyötä tekevälle ja itselleni tämä olisi todellinen pelastus, sillä vasemman lapani ja selkärankani välinen lihas-alue on äärimmäisen ongelmallinen. Olen vuosia joutunut käymään sen takia hierojalla, sillä se äityy jostain syystä välillä pahaksikin. Ei oikein tiedetä, mikä siinä on, mutta säännöllisellä hieronnalla ongelma pysyisi kurissa. Yksin elävänä ihmisenä minulla ei ole ketään, joka hieroisi, joten tässä olisi ratkaisu. Rakastuin! <3 Kokeilkaa ihmeessä, jos jossain törmäätte tähän laitteeseen.

Kävittekö Kevätmessuilla tai oletteko vielä viime tingassa menossa?

 

Yhteistyössä Messukeskus

4 kommenttia “Kevääseen vauhtia Kevätmessuilta!

 1. Oih miten suloinen tuo sinun sydämesi varastaja onkaan &hearts; Minun sydämeni taisi varastaa tuo sydämenmuotoinen kivi, wauu mikä kivi!!! Ihanan houkuttelevia puutarha-nautiskelupaikkoja tehty messuille, ihanat kukkaloistot myös. 🙂

  1. Soili: Toi pihalaatta, johon oli tehty sydän ja ympärille kiviä oli tosi ihana! Semmoisen kun saisi omalle pihalle. Tosin tänne ei oikein voi, kun on puuterassi. 😀 Messuilta tuli ihan älytön keväthinku ja mielessä pyörii vain pihahommat ja kukat.

 2. Moi Irina<br />
  Eilinen auringonpaiste houkutteli jäämään kotipihalle, mutta onneksi tuli<br />
  kuitenkin lähdettyä messuille. Olipa virkistävää. Kuvia tuli otettua paljon.<br />
  Erityisesti ihastutti tuo sateenvarjoalue bloggareiden ihastuttavien mini<br />
  huoneiden kera. Täytyy sanoa, että ne oli tehty sydämellä. Myytävänä olleet<br />
  kasvit houkuttelivat, mutta onneksi sain pidettyä näpit niistä irti. Vielä <br />
  pitää malttaa odottaa muutama viikko ruukkuistutusten kanssa.<br />
  Voihan sen sydänkiven laittaa puuterassillekin koristeeksi, ei tarvitse upottaa.<br />
  Tai nojaamaan seinään tai ruukkuun, miten vain huvittaa. Saakohan niitä edes.<br />
  Jospa kivimies oli sen muotoillut pelkästään messuja varten.

  1. Raippa: Ihanaa, että pääsit messuille! Kyllä siellä inspiroituu väkisinkin. 🙂 Itse ostin messuilta kassillisen helmililjoja, niitä kun uskaltaa jo terassille laittamaan. Olet oikeassa, voisihan tuommoisen ison laatan hommata ja laittaa sen koristeeksi terassille muulla tavoin. Itsellä ei tuo mieli ole niin luova, että olisin moista itse keksinyt. 🙂 Aurinkoista alkanutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *