Kööpenhaminan sisustuskauppoja

Nyt on aika esitellä teille muutama suosikkini Kööpenhaminan sisustuskaupoista. Niissäkin tuli jonkin verran piipahdettua vaikka ostokseni keskittyivätkin enemmän vaatteisiin ja kosmetiikkaan. Kävin myös parissa tavaratalossa, kuten MagasinissaIllumissa ja Illum Bolighusissa, mutta koska en yleensä osta tuotteita merkeittäin en juurikaan jaksa pyöriä tavarataloissa.

Artium (Vesterbrogade 1L)

IMG_7886.jpg

IMG_7904.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2.jpg

whiteandfresh3.jpg

Artium myy pääosin designtuotteita ja myymälä onkin täynnä jos jonkinlaista piensisustustuotetta. Liike sijaitse sopivasti lähellä hotellia, jossa majoituin ja siellä tulikin pari kertaa piipahdettua. Se oli myös sopivasti matkan varrella Strøgetille mennessä ja sieltä tullessa. Myymälässä on edustettuna myös suomalaisia designtuotteita. Ensimmäisellä kerralla ostin vain lakritsia, mutta oli pakko käydä vielä toisen kerran, sillä Hayn hiusharja jäi niin vahvasti mieleen pyörimään, että kävin senkin ostamassa. 🙂

Plint (Købmagergade 50)

IMG_8092.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2.jpg

whiteandfresh3.jpg

Plintin bongasin matkallani Rundetaarniin eli pyöreään torniin. Kannattaa siis poiketa Strøgetilta myös Købmagergadenille, josta löytyy kivoja kauppoja, ja samalla voi käydä Rundetaarnista ihailemassa upeita maisemia. 🙂 Plint ei ole designsisustuskauppa vaan on tyyliltään hieman maanläheisempi ja rustiikkisempi. Uskaltaisikohan ajatella, että se olisi tyyliltään vähän kuin yhdistelmä Helsingin Peroba-, Pino- ja Nougat -myymälöitä? Täältä meinasin ostaa itselleni keittiöpyyhkeen, mutta en sitten kuitenkaan… lopulta näin jälkikäteen on kuitenkin vahvasti jäänyt mieleen kummittelemaan tuollainen alimmassa kollaasissa näkyvä liuskekivitarjotin/-alusta. Sellaisen ihan ehdottomasti haluaisin ja mietin vain, miksi en ostanut. Löytyisiköhän samanlaisia jostain täältä Suomesta?

Superlove (Gothersgade 9)

whiteandfresh3.jpg

IMG_8184.jpg

IMG_8185.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2.jpg

Superlove myy sisustustuotteiden lisäksi muotia ja koruja. Täältä en ostanut mitään vaikka tutkiskelin hieman karttaprinttejä ja ihastuin palavasti näyteikkunassa näkyviin Woden mustiin lenkkareihin. Aion käydä tuolla vielä uudelleenkin, jos vaan joskus vielä Kööpenhaminaan pääsen matkustamaan. Superlovelta löytyy myös verkkokauppa ja maailmanlaajuinen toimitus.

Søstrene Grene (Amagetorv 24)

S%C3%B8strene%20Grene7.jpg

S%C3%B8strene%20Grene.jpg

S%C3%B8strene%20Grene1.jpg

S%C3%B8strene%20Grene2.jpg

S%C3%B8strene%20Grene3.jpg

S%C3%B8strene%20Grene4.jpg

S%C3%B8strene%20Grene5.jpg

S%C3%B8strene%20Grene6.jpg

En oikein osaa sanoa, mihin Søstrene Grene -kauppaa vertaisi. Joku voisi sanoa sitä samanlaiseksi krääsäkaupaksi kuin Tigeria, mutta mielestäni ei ihan. Välillä kaupassa kuljeksiessani tuli fiilis kuin olisi ollut Clas Ohlsonin kodintarvikehyllyjä tutkiskelemassa, mutta en silti ihan siihenkään vertaisi. Ehkä tämä on sitten vain ihan omanlaisensa. 😉 Valikoima koostuu suurimmaksi osaksi säilytys-, paperi- ja askartelutarvikkeista. Käsityö- ja askarteluhommia harrastaville suosittelen ainakin! Hauskana detaljina pakko mainita kassan jälkeen sijaitsevat pitkät puupöydät, joilla voi itse pakata ostoksensa ilmaisiin paperipusseihin. Itsehän ostin tuolta pienen puisen tarjottimen, joka jo näkyikin Ostokset Kööpenhaminasta -postauksessa.

Ennen matkaa löysin jonkun vinkin kaupasta nimeltä Notre Dame, mutta se ei osunut niille reiteille, joilla minä kuljin. Olisin myös halunnut käydä Fisketorvet -kauppakeskuksessa. Varmasti missasin paljon muutakin, mutta kaikelle ei kuitenkaan saanut aikaa riittämään, joten ensi kerralla sitten. 😉

10 kommenttia “Kööpenhaminan sisustuskauppoja

 1. Sisusutustalo Ribbonista löytyy Nicolas Vahén liuskekivestä tehty pyöreä tarjotin.

  1. Anonyymi: Kiitos vinkistä! Harmi vain, että heillä ei ole verkkokauppaa ja minä olen Helsingissä. :/

 2. Ihania kauppoja ja tuotteita! Mitenhän tuolla pysyisi matkabudjetin rajoissa. 😀 Hintatasokaan ei ymmärtääkseni ole ihan huokeimmasta päästä. Toisaalta… onneksi kaikkea ei tarvitse omistaa. :)<br />
  Tuo viimeinen paikka näyttäisi näin kuvien perusteella hyvin paljon Granitin tyyliseltä. Bongasin monia ihania juttuja! 🙂

  1. Jessica: Tuolta reissulta olisi tosiaan voinut kotiuttaa vaikka mitä, mutta rahan lisäksi oli vaikutusta myös matkalaukun koolla. Olin liikkeellä lentolaukulla ja sinne ei ihan kamalasti juttuja mahdu. Pientä ja ns. litteää tavaraa mahtuu yllättävän paljon (kaikki tuliaiset syksyllä mahtui mukaan New Yorkista), mutta moni sisustustavara on sen muotoista ja kokoista, että tulee tilaraja vastaan. Olet muuten ihan oikeassa, että hieman on Granit-vivahdetta nähtävissä Søstrene Grenessa! 🙂

 3. Ähhh… Näyttääpä ihanalta jokapaikassa! Tosin tällä hetkellähän mä huutaisin hallelujaata jo kotoisen Prisman parkkiksella… =D <br />
  Kävelemään taas opetellessa. Helkkarin hitaasti tää nyt menee ja pelottaa melkein jokainen uusi askel. 🙁

  1. Kyllä se siitä, Dara! Mä muistan, miten pelotti alkaa kävellä, kun oma sääriluu &quot;avomurtui&quot; sillon skidinä. Mut hiljalleen sitä tottuu. &hearts;

 4. Kiitos vinkeistä 🙂 Tiistaina lennämme Köpikseen, joten saa nähdä jos johonkin noista kaupoistakin ehtisi…

 5. Kiitos ? Nyt junassa matkalla Helsinkiin. Yö hotellissa ja aamulla Köpikseen. Parasta matkassa on se ettei mitään tartte maksaa itse kun potentiaalinen työnantaja maksaa matkat ja hotellin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *