Kodin kevättunnelmaa

Ulkopuolinen ihminen olisi saattanut katsella pöllämystyneenä, että mitähän tuokin tuossa huseeraa, kun eilen pyörin hyrränä ympäri kotia ja päästelin suustani aah-ääniä ja kuvailin kotia eri kulmista. Sitä se teettää, kun muutoin hieman hämärään asuntoon pääsee aurinko paistamaan. 😉

whiteandfresh8762.jpg

whiteandfresh8745.jpg

whiteandfresh8754.jpg

whiteandfresh8767.jpg

whiteandfresh8766.jpg

whiteandfresh8759.jpg

Nappasin viikonlopun Kevätmessuilta mukaani kassillisen helmililjoja, sillä niitä voi laittaa jo ulos. Pari jätin sisälle silläkin uhalla, että lämpö ja valo saavat ne nopeasti kukkimaan ja siten myös kuihtumaan. Terassin kukista saattaa olla iloa hieman pidemmäksi aikaa. Kotona on menossa vauva-askelin etenevä siivous- ja karsimisprojekti, johon olen mukavasti saanut alkavasta keväästä virtaa. Välillä toki täytyy tehdä töitä ja muita juttuja, mutta sopivina hetkinä sopivissa annospaloissa viilataan kodin järjestystä ja sisustusta. <3

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

8 kommenttia “Kodin kevättunnelmaa

 1. Kivalta ja valoisalta näyttää ? Käytkö nykyään töissä? Onnea työpaikan johdosta! Karsiminen on kyllä antoisaa puuhaa. Tosin voi olla että vaihdan mielipidettä siinä vaiheessa jos tänne ulkomaille muutamme ja melkein koko omaisuus pitäisi myydä tai lahjoittaa parissa viikossa pois. Siis lähinnä ajattelin sitä työmäärää siinä hommassa, muuten tykkään kyllä että mitä vähemmän omaisuutta sen parempi.

  1. Kiitos Satu, kyllä se aurinko ja valoisuus tekee ihmeitä vähän kaikelle. 🙂 Karsiminen on tosiaan varsin avartavaa myös henkisesti, erityisesti jos sille on todellinen tarve. Itseäni saattaisi hieman ahdistaa, jos joutuisi ulkomaille muuton yhteydessä karsimaan melkein kaiken.

  2. Tämään (onneksi?) selvisi että omaisuutta ei tartte välttämättä karsia kuten olin ensin ajatellut. Se täytyisi kyllä muuttaa tänne, mutta en haluaisi kaikkea nyt kotona olevaa mukaamme, joten luultavammin vuokraamme Suomesta jonkin varastotilan niille tavaroille jotka eivät mukaan lähde. Siinähän sitä sitten näkee tuleeko niitä edes kaivattua ?

 2. Ihanan paljon viherkasveja! Mulle on iskenyt kanssa viherkasvihulluus ja niitä alkaa olla olohuoneessa jo aika paljon… Kivaa keskiviikkoa!

  1. Jossu: Viherkasveja saisi olla enemmänkin, jos niille vain olisi tilaa, nyt niitä on &quot;vain&quot; kuusi plus tilapäiset helmililjat. 🙂 En malta odottaa, että pääsen vuoraamaan terassia kesäkukilla!

 3. Sulla on kyllä tosi viihtyisä koti! Meillä vaan pölykoirat pyörii auringon valossa täällä… Eihän musta tän koiven kanssa vielä oikein siivoojaksi ole ja P tekee niin kaameen pitkiä työpäiviä, ettei ehdi imuroimaan kunnolla. No, pikkuhiljaa alan saamaan toista kättä sauvasta vapaaksi, joten toiveissa on että alkais siivominenkin sujumaan vähän paremmin. 🙂

  1. Kiitos Dara-ihanainen! Sisustus on melkein mallillaan kyllä ja olin juuri ennen näiden kuvien ottamista imuroinut ja kuivamopannut lattiat, mutta usko pois, ettei täällä kauaa ole siistiä, sillä pölyä on v a l t a v a s t i! Tuossa vieressä on rakennustyömaa ja pölyä tulee joka rakosesta. Olen tosi huono (lue: laiska) siivoamaan, mutta jatkossa on ihan pakko, sillä muuten saan hankittua itselleni jonkun pölykeuhkon. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *