Streets of Copenhagen

Terveisiä Kööpenhaminasta! 🙂 Tulin muutaman päivän lomalle tänne ja tässä olisi kuvasaldoa eiliseltä päivältä. Kelit on olleet suotuisat, joskin pilvistä ja vilpoista on. Tutkailin eilen hieman Strøgetin tunnelmia ja kauppoja, ja tein muutamia pieniä ostoksia. Tänään lähden samaan suuntaan ja saa nähdä, kävelenkö ihan Nyhavniin asti vai jätänkö sen huomiselle, jolloin on luvattu jopa aurinkoa. Hotellikin on aika keskeisellä paikalla; muutaman korttelin päässä Tivolista, Raatihuoneesta ja siten myös Strøgetistä. Mutta nyt siis pieni kuvatulva eilisen tunnelmista.

IMG_7716-1.jpg

Rautatieasema

IMG_7704.jpg

IMG_7715-1.jpg

IMG_7722.jpg

IMG_7728.jpg

Tivoli

IMG_7731.jpg

Raatihuone

IMG_7742.jpg

IMG_7751.jpg

IMG_7744.jpg

H.C. Andersen

IMG_7748.jpg

IMG_7754.jpg

Ripley’s Believe It or Not! Museum

IMG_7762.jpg

IMG_7766.jpg

IMG_7809.jpg

IMG_7823.jpg

IMG_7825.jpg

IMG_7829.jpg

IMG_7833.jpg

IMG_7841.jpg

IMG_7850.jpg

IMG_7851.jpg

Metroaseman rakennustyömaa Raatihuoneen kupeessa

IMG_7862.jpg

IMG_7880.jpg

Axel Towers

Nyt toivottelen teille mukavaa tiistaita ja suuntaan shoppailemaan! 🙂

 

6 kommenttia “Streets of Copenhagen

  1. Ihanaa nauti! Tivolikin on niin kiva paikka tallustella ja ihmetellä. 🙂 Hauska tuo Irma. 🙂

    1. Tiia K: Kiitos, täällä on ollut mukavaa! Harmittavasti Tivoli on remontissa ja kiinni, mutta ehkä pääsen sinne toisella kertaa. Irma kyllä aiheutti hieman hilpeyttä itsessänikin. 😉

  2. Ooh, i luv CPH!! ♡ Töiden puolesta on tullut käytyä Köpiksessä reilu parikymmentä kertaa ja lomallakin pari kertaa. Niin ihana kaupunki! Satama-alue on kaunis ja ruoka hyvää. Hitto, kun muistaisin sen yhden italialaisen ravintolan nimen, oli niin ihana ravintola Strøgetin toisessa päässä (ei satama). Nauti lomasta! 🙂

    1. Heidi: Mäkin tykkään Köpiksestä! Mielelläni olisin nähnyt vielä enemmän paikkoja, mutta olen silti ehdottomasti tyytyväinen tähän saldoon. 🙂 Vuosituhannen alkupuolella tuli vain ajeltua muutama minuutti ympyrää keskusta-alueella, kun olimme tulossa Saksasta. Haluttiin päästä sanomaan, että "Käytiin me Kööpenhaminassakin!" 😉

  3. Aah ihana Köpis! Lempikaupunkejani! Käy Strögetin sivukadulla sijaitsevassa Stilleben-taide ja sisustuspuodissa! Tarkan osoitteen löytää varmasti Google. Ja Kristianiassa saa mieletöntä, edullista kasvisruokaa, ja tietty myös kulttuurikokemuksen. Nautinnollista matkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *