Superdieetti Simple – viikko 6

Nyt on kuuden viikon mittainen Superdieetti Simple taputeltu. Yllättävän kivuttomasti meni vaikka jännitinkin hieman, miten tulen pysymään ruodussa. Heti alkuun tein sääntöihin oman poikkeukseni ja join koko dieetin ajan kahvini runsaammalla maitomäärällä kuin mitä ohjeissa neuvotaan. Tähän perusteluna se, että aion tehdä niin jatkossakin, joten en viitsinyt dieetin ajaksi tiputtaa määrää vain tilkkaan. Ainahan on mahdollista, että tämä maitomäärä oli se akilleen kantapää eli syy siihen, miksi paino ei pudonnut. En usko itse, että näin on, mutta jos on, niin sitten tämä ei ollut minulle sopiva dieetti. 😉 Lisäksi kuuden viikon aikana minulta jäi syömättä kaksi ateriaa, kun ei vain yksinkertaisesti uponnut. Lisäksi cheat mealit käytin herkutteluun eli söin herkkuja yhden aterian sijaan. Ohjeet neuvoivat koostamaan cheat mealin mahdollisimman terveellisistä aineksista, mutta vapaasti. En siis itse usko näiden poikkeuksien vaikuttaneen oleellisesti siihen etten laihtunut juurikaan, sillä ne olivat pitkällä matkalla vain yksittäisiä juttuja. Ja alkoihin se paino loppua kohti hitaasti, mutta varmasti laskemaan. 😉

whiteandfresh7653.jpg

Kuuden viikon painonpudotus on 800 g. 😉 Piipahdin tosin vaa’alla tuossa muutama päivä sitten ja jos kyseinen lukema olisi ollut vielä tänään mittarissa, niin kokonaispudotus olisi ollut 1,2 kg. Vaikka tulos on pieni, lähes olematon, antaa tämä viime hetken pudotus kuitenkin toivoa siitä, että suunta on kuitenkin alaspäin. Dieetin mukana tuli jatko-ohjeet ja niitä pohdiskelen sitten viikon päästä lisää. Nyt on kuitenkin edessä vapaasyöntiviikko ja loma. Matkalaukku on pakattu, asuntovahti on briiffattu ja alkuillasta jätän hetkeksi kotimaan kamaran taakseni. A little getaway is just what I need! <3

Kiitos, että olette olleet mukanani tässä projektissa ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! 🙂

13 kommenttia “Superdieetti Simple – viikko 6

 1. syy siihen että painoa ei tippunut voi olla rasvan puute, itse aloitin 2kk sitten käymään salilla ja luulin syöväni oikein ja mietin miksi paino ei lähtenyt ollenkaan putoamaan kunnes selvisi että olen syönyt liian vähän ja liian vähän rasvaa. nainen tarvitsee rasvoja miehiä enemmän ja kannattaa kokeilla laittaa vaikka aamupuuroon teelusikallisen kookosrasvaa! nyt mulla on lähtenyt paino tippumaan hissukseen, jee!

  1. kohtalotoveri: Juu, rasvaa pitää ehdottomasti olla! Mä olen ollut sitä mieltä, että dieetissä on ollut sopivasti rasvaa (joka aterialla), mutta voihan se olla, ettei olekaan. Pitäisi jossain vaiheessa ehkä käydä tarkemmin läpi kaikki makrot ja katsoa, miten ne jakautuu ja paljonko on mitäkin. 🙂

 2. Mulle pt sanoi että jos 80 % ajasta syö terveellisesti niin loput voi syödä vapaammin, mutta se ei tarkoita että jäätelöä vedetään esim. koko purkki tai suklaata koko levy vaan jäätelöä otetaan pallo, max. kaksi ja suklaata pieni patukka tai rivi ja siinäkin voi teki tehdä terveellisiä valintoja, itse esim. syön vain raakasuklaata. Ja tämä siis hänen mukaansa pätee vaikka ei yrittäisi laihduttaa.

 3. Edelliseen vielä, että toki silloin tällöin voi ottaa rennommin ja herkutella kunnolla, esim. jos on synttärit, mutta pt tarkoitti tällä nimenomaan ns. viikottaista herkuttelua.

  1. Satu: Sun pt on ihan oikeassa, kohtuullisesti herkuttelu ei olekaan paha asia. 🙂

 4. Mulla on ihan saman suuntaisia kokemuksia tuosta SD:stä, jota kokeilin tuossa alkuvuodesta. Eka viikko meni hyvin, ja sen jälkeen mitään muutosta ei sitten tapahtunutkaan mihinkään suuntaan. En ymmärrä mistä olisi voinut johtua, sillä pilkulleen noudatin ohjeita, yhtään en sortunut ja samaan aikaan myös urheilin. Ei selitä vaa'an jymähtämistä tuo urheilukaan eli että lihasta olisi tullut yhtä paljon, koska silloin olisi pitänyt näkyä mittanauhalla muutoksia. Mutta ei niitäkään. Mulle tuo jäi mysteeriksi. En muutenkaan ollut kovinkaan tyytyväinen tuohon paljon hehkutettuun konseptiin 🙁 Hyvänä muistuttajana se kuitenkin toimi ruokailurytmien säännöllisyyteen, josta itse lipsun aina.

  1. Hanna: Voi höh, että sullakin meni samoin! :/ Kumma juttu toi, että joillain tippuu kiloja ja joillain sitten pari hassua grammaa. Mä jäin miettimään, olisinko mä vaan säästöliekillä ja siksi laihtumista ei olisi tapahtunut. Säännölliseen ja terveelliseen ruokailuun tuo dieetti mut kyllä palautti, joskin ihan niin tarkkasti en aio loppuelämän ajan mennä eli jos jossain liikenteessä olen, niin voin syödä muutakin kuin omia eväitä. 😉 Tässä pääsiäisen jälkeen on taas kehitettävä jonkinlainen jatko keveämmälle ruokavaliolle, jotta jossain vaiheessa alkaisi se painokin pudota, sille kun on oikeasti tarvetta. 🙂

 5. Hieman kyllä ottaisi päähän. Siis hyvä juttu tietenkin että ruoat on terveellisiä , mutta eihän tuo motivoi jollei tulosta tule. En sinua moiti vaan tuota diettiä ja sen suunnittelijaa! Hatun nosto siitä että menit loppuun asti! Itse en lähtis tuota diettiä kokeilemaan.

  1. Grr: Oli kyllä tosi vaikea välillä motivoida itseään jatkamaan! Pakko oli kuitenkin, olisi tuntunut pahalta luovuttaa kesken. Onneksi jatkoin, sillä lopussa hieman väheni grammat (ei kilot :D). Kunhan tästä olen kunnolla saanut reissun jälkeisen arjen käyntiin ja pääsiäinenkin on ohi, niin sovellan tuosta Superdieetti Simplestä itselleni jonkinlaisen version, jos vaikka saisi painon ihan oikeasti putoamaan. 🙂

 6. No ainakin suunta on alaspäin 😉 Tuli sellanen huomio mieleen, että ainakin päällisin puolin tuo dieetti koostui melko samanlaisesta ruokavaliosta mitä muutenkin söit – superdieetti toiminee paremmin niillä, jotka on vetäneet pitsaa, hampparia tms. mättöä.<br />
  <br />
  Mä palasin just Indonesiasta. Sain salmonellan, olin 10 päivää kipeä ja 3 päivää tiputuksessa. Oli kuules tehokas dieetti se: lähti 7 kiloa viikossa, suosittelen 😉

  1. Rebecca R: Oi kamala, salmonella kuulostaa hurjalta! Ei ehkä se suositeltavin tapa pudottaa painoa. 😉 Mun täytyy kokeilla jotain sovellettua versiota vielä tuosta dieetistä, koska kyllä muutaman kilon pudotus vähintään on tarpeen. Kymppihän mulla on liikaa (?), mutta hyvän olon tiedän tulevan jo viiden kilon pudotuksella. Jos sen verran saisi siis edes…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *