bareMinerals meikkipuuteri

Meikkituotteideni toinen luottotuote on löytynyt (ensimmäinen on Sensain 38 ripsari). Kyseessä on itselleni kaikken tärkein tuote eli mineraalimeikkipuuteri. Käytin reilun vuoden Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuteria. Se oli hyvä, mutta couperoottinen ja ajoittain hormonaalisista (?) finneistä ja paukamista kärsivä kasvojeni iho kaipasi (tai minä kaipasin) peittävämpää tuotetta. Olin kuullut paljon kehuja bareMineralsin meikkipuutereista ja päätinkin hankkia moisen testiin New Yorkista. Jo ensimmäiset käyttökerrat todistivat, että olin löytänyt lähes täydellisen puuterin. <3 

whiteandfresh5556.jpg

bareminerals.jpg

Kasvot ennen puuteria

bareminerals1.jpg

Oma puuterini on Original Foundation Broad Spectrum SPF 15 ja sävy Fair (C10). Puuterin levitän Everyday Mineralsin Flat Top -siveltimellä. Tällä yhdistelmällä saa aikaan peittävän ja luonnollisen meikkipohjan.

bareminerals2.jpg

Kuvassa puuteroituna toinen poski. Huomattava ero, eikö? 😉

whiteandfresh55830.jpg

Ja voilà, kasvot valmiina uusiin seikkailuihin! <3

En vieläkään meinaa uskoa sitä, että olen löytänyt puuterin, joka ihan aikuisten oikeasti peittää oman läikikkään punanaamani. Toki finnit hieman näkyy, jos iho on tositosi pahana, mutta sekin on vain ohimenevää. Alkuvuosi on muutenkin usein kasvoilleni se pahin. Mutta noin niin kuin muutoin, olen super tyytyväinen ja voin suositella bareMineralsia kaikille, jotka kaipaavat toimivaa mineraalimeikkipuuteria. 

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

12 kommenttia “bareMinerals meikkipuuteri

  1. .: Mä mielestäni kans luin jotain sellaista, mutten jaksanut mennä tarkastamaan enää maksun jälkeen. Oli vaan joku kuusi euroa se maksu. Ensi kerralla taidan kokeilla, tulee sitten entistäkin halvemmaksi. 🙂

 1. Näyttää hyvältä pohjalta sulla. 🙂 Itse en oikein tahdo olla sinut näiden mineraalijauhepohjien kanssa. IDUN on ollut tähän mennessä kokeilemistani paras, mutta kyllä silti nestemäinen meikkivoide käyttäytyy omalla pintakuivalla iholla nätimmin. 🙂

  1. JonnaH.: Mä olen myös tykännyt nestemäisistä aiemmin, mutta huomasin, että ne ei sovi mun iholle –&gt; vissiin tukkivat ihohuokoset, sillä iho parani aikoinaan kun siirryin puuteriversioon.

 2. Juu hyvältä näyttää ja sävy myös. Puhuit joskus hiusten muutoksesta-teitkö jotain?

 3. Olen jotenkin tosi skeptinen tällaisia puutereita kohtaan, sillä en vain jaksa uskoa, että ne peittäisivät yhtä hyvin kuin nestemäiset. Pakko kyllä myöntää, että näiden kuvien perusteella epäuskoisuus hieman karisee, sillä ihosi näyttää aivan fantastisen tasaiselta tuossa vikassa kuvassa! 🙂 <br />
  Toisaalta tekisi mieli kokeilla, sillä olisi hauska tietää millä tavalla puuteri vaikuttaisi ajoittain otsaan ilmestyviin näppyihih, mutta toisaalta taas en haluaisi ostaa kalliita meikkejä ja sitten todetakin, etteivät ne ole minun juttuni.. Lempparini on jo pitkän aikaa ollut Lumenen CC-voide, ja sen parissa pysyn toistaiseksi, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos löytyisikin uusi lemppari.. 🙂

  1. Tiia: Tiedätkö, mä olin ennen myös tosi skeptinen ja ajattelin, että eihän puuteri nyt voi mitenkään olla yhtä peittävää kuin nestemäinen meikkivoide. Mulla oli myös käytössä Lumenen CC-voide ja juuri siitä vaihdoin mineraalimeikkipuuteriin, sillä moni sanoi CC-voiteen tukkivan ihoa ja aiheuttavan näppyjä. bareMineralsin peittävyyden nimiin voin jopa vannoa, sillä ihoni on aina tosi punainen ja kukertava, useimmiten enemmän kuin mitä näissä kuvissa. &hearts;

 4. Siis mineraalimeikkipuuterit on ihan must-kamaa! Millään muulla en saa ihoa yhtä tasaiseksi ja hyvännäköiseksi kuin sillä! Itse olen jo useamman vuoden vedellyt naamaan Meow! Cosmeticsin mineraalipuuteria – niillä on järjettömän laaja valikoima värejä ja kolmea eri peittävyysastettakin, ja asiaan vihkiytyneen tutun mukaan myös tavara on juuri sitä itseään, kuten taitaa tosin olla myös bareMinerals.<br />
  <br />
  En vaihtaisi takaisin meikkivoiteeseen enää tämän jälkeen. Mineraalipuuteri ei myöskään samalla tavalla valu pois iholta kuin voiden. Ässää tavaraa. :)<br />
  <br />
  – Gia

  1. Gia: Tämä bareMineralsin meikkipuuteri pysyy yllättävän hyvin iholla! Meikkivoiteita käyttäessä kasvot alkoi kiiltää tosi nopeasti, mutta tämä pysyy paljon paremmin. Tekee loistavaa yhteistyötä ihon oman kosteuden kanssa ja sulautuu tosi hyvin. 🙂

 5. Katsoha, multa löytyy samaa tavaraa. En ole koskaan ollut mikään suuri meikkivoiteiden ystävä koska melkein kaikki saa vain aikaan sen että iho menee surkeampaan kuntoon ja valtaosan ajasta ripsiväri onkin ainoa mitä naamaani laitan. Mutta sitten kun on tarvetta lahosuojausta vähän enemmän niin ihan paras combo on Inglotin pohjustusgeeli ja siihen tuo BareMineralsin puuteri. Pysyy, tasoittaa ja peittää juuri sopivasti.

  1. Mari: Mun on pakko laittaa kasvoille peitettä, ennemmin sitten vaikka ripsarin jätän pois. Niin riemunkirjava on tämä iho. Mä olen laittanut pelkästään kosteusvoiteen tuonne puuterin alle, jotta iholla olisi mahdollisimman vähän tavaraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *