Alusvaatesuositus Victoria's Secretiltä!

Hih, en ole mikään alusvaatepostailija, mutta nyt on pakko vinkata ja suositella ehkä maailman parhaimpia alushousuja! Nämä ovat Victoria’s Secretiltä. Sain yhdet joululahjaksi ja se oli rakkautta ensikokeilulla. Saumattomat mustat hipsterit, joissa on valkoisia palloja. Jo kaupassa huomioin ihanan pehmeän kankaan ja päälle sujauttaessa tuntui kuin olisi fleeceä tai jotain muuta yhtä pehmeää saanut ylleen. Housut ovat pehmeyden lisäksi todella napakat mutta eivät kiristä tai purista yhtään. Pakko tunnustaa, etten ole vuosiin tai ehkä koskaan omistanut näin ihanan tuntuisia alushousuja. Kävinkin tänään ostamassa itselleni kahdet lisää ja tällä kertaa valitsin kokomustat. 

VSseamlesshipster.jpg

Pitäisi ehdottomasti useammin ostaa ihania alusvaatteita eikä niitä tuttuja ja turvallisia ”ota kolme, maksa kaksi”. Ovathan nekin toki mukavia, ehjiä jne., mutta… 😉

Onko siellä muitakin, jotka aina unohtavat satsata alusvaatteisiin ja keskittyvät niihin näkyvimpiin vaatekappaleisiin? 

Irina / White & Fresh - -

14 kommenttia “Alusvaatesuositus Victoria's Secretiltä!

 1. Todellakin unohtuu satsata alusvaatteisin, hyi mua ☺ Pitäis oikeesti heittää kaikki vanhat pois ja ostaa muutamat hyvät ja laadukkaat!

  1. Tsinnia: Olen miettinyt tuota samaa, että voisi hankkia laadukkaampaa ja ehkä vähemmän, pestä sitten useammin. Aika helposti onneksi tulee luovuttua, jos menee rikki tai näyttää liian kauhtuneelta.

 2. Mun kaikki alusvaatteet paria Lindex-tuotetta lukuun ottamatta on VS:ltä. Ostan kaikki ulkomailta, tosin nyt Forumin liikkeen myötä noita saisi nyt myös Suomesta. (Vaikken kyllä pidäkään ajatuksesta, että ketju tuli myös tänne…) Ihan parhaita! En enää muita käytä! ♡

  1. Heidi: Mulla on just noita Lindex/H&M/Seppälä alushousuja useimmiten ollut, mutta nyt on kyllä ihanaa kun on muutama parempi. Aion varmasti jatkossakin hyödyntää VS:ia. 🙂

  1. sike: Ja on niin mukavat! Kivaa viikonlopun jatkoa sinne myös. 🙂

 3. Olen kuullut Victoria's Secretin alusvaatteista/bikineistä paljon kehuja, joten kai se pitäisi itsekin ostaa jotkut testiin :). Varmasti Jenkkilästä saa edullisemmin? Jahka sinne suunnalle eksymme, niin täytyy käydä vähän tutkailemassa tarjontaa, mutta ensi hätään voisi kipaista Forumiin :).

  1. Tiia: Jenkeistä saanee aavistuksen edullisemmin, nämä housut maksavat siellä 11,50-12,50 dollaria ja Forumin myymälässä hinta on 13,50 euroa. Ei mahdoton hinta, mutta tietty kannattaa tuoda mukanaan, jos jenkeissä käy. 🙂

 4. Pistin vuosi sitten kaikki kauhtuneet menemään ja ostin uudet. Ah! Olo on ihan erilainen, vaikka ei se päällepäin näy et on uudet kalsarit.

  1. Millis: Juuri tuo sama homma mulla on suunnitelmissa! Koitan vaan nyt tehdä sitä pikkuhiljaa, jotta ei koko tilipussi mene kerralla alusvaatteisiin. 😉 Ja ihan totta tuo, että oma olo on todella erilainen, kun alusvaatteet on ihanat ja mukavat, siitä huolimatta ettei ne näy ulospäin. Sitähän sanotaan, että kaikki on kunnossa kun perusteet on huolella hoidettu. 😉

 5. Vastaako koot näissä miten suomalaisia totuttuja kokoja? 🙂

  1. Tanja: Mun mielestä ainakin näissä, mitkä mulla on niin samaa kokoluokkaa kuin muissa alushousuissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *