Puulaatikoista hylly eteiseen

Uuden kodin eteinen -postauksessa marraskuun lopulla esittelin eteiseen tekemääni säilytysjärjestelmää. Laitoin muualta kodista paikkaa löytämättömän hyllykön eteisen naulakkosyvennykseen tuomaan säilytystilaa. Tiesin jo silloin, että järjestely ei olisi ikuinen, sillä vaikka naulakko mahtui hyvin syvennykseen ja toimi suhteellisen hyvin, ei se mielestäni kuitenkaan istunut visuaalisesti siihen aivan täydellisesti. Nyt sain eteiseen mieluisamman ratkaisun, kun ostin ystävältäni valkoisia puulaatikoita. Laatikoista muodostin hyllykön, johon mahtuu tärkeimmät tavarat. 

whiteandfresh0590.jpg

whiteandfresh0591.jpg

Kaksi laatikkoa laitoin vaakasuunnassa päällekkäin ja yhden pystysuunnassa. Syvyyssuunnassa tilaa jää vielä käyttökengille. Hyllyllä on niin sanottu nippelilaatikko, aurinko- ja silmälasit ja alahyllyllä tennarit sekä pieni kori pipoille ja hanskoille. Laatikoiden päälle saa aseteltua muutaman laukun. Takit mahtuvat olemaan toisessa reunassa, kun yksittäinen laatikko ei tule kovin korkealle.

whiteandfresh0612.jpg

whiteandfresh0604.jpg

whiteandfresh0594.jpg

whiteandfresh0608.jpg

Puinen penkki on omalla paikallaan kuten ennenkin. Siinä on paikka valaisimelle ja käytössä olevalle laukulle (tällä hetkellä mukana seikkailee New Yorkista ostettu Victoria’s Secretin laukku). Penkin alla säilytän kierrätykseen meneviä lehtiä, mainoksia yms. Eteiseen ei nyt muuta muutosta tässä vaiheessa ole tulossa, ehkä myöhemmin. Ensin täytyy yrittää saada muu osa kotia ajantasalle, hieman karsia ja erityisesti selkeyttää tavaroiden säilytyspaikkoja. Näistä on tulossa juttua varmasti projektin edetessä, joten palaillaan niihin sitten! 🙂

7 kommenttia “Puulaatikoista hylly eteiseen

    1. S: Kiitos! Mäkin tykkään kovasti. Haluaisin lisää puulaatikoita, koska sain näistä nyt uuden idean jo ja niiiin kovasti haluaisin toteuttaa. 🙂

  1. Tosi kivan näköinen idea! Ja tuo puupenkki on kyllä suloinen 🙂

    1. Kiitos Jossu! Mäkin tykkään. 🙂 Mietin vielä, pitäiskö jossain vaiheessa tuo penkki maalata valkoiseksi ja kenties hieman tuunata sitä rosoisemmaksi, mutta toistaiseksi on saanut olla noin.

  2. Onko nää laatikot ne okv-miian eteisessä hetken olleet? Tosi kivan näköiset ja hyvä idea laittaa ne tonne syvennykseen noin päin!

    1. Mia: Kiitos! Ostin juu nämä laatikot Miialta. Mulla olisi näille toinenkin paikka, jonne haluaisin kokeilla, mutta tykkään kovasti tuosta eteisestä nyt. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *