Talvinen luonto + pakkaskenkäpohdintaa

Talvi on kaikessa karuudessaan myös äärimmäisen kaunis. Kauneutta sai taas todistaa lenkillä ollessaan. Kävin kävelemässä meren rannalla, missä tykkään usein käydä. Meri on vihdoin jäätynyt ja uskaltauduinkin kävelemään jonkin matkaa jäätä pitkin. Kumma, että ei helsinkiläisenä ole meren jäällä koskaan kävellyt. Tai no, mistä sitä tietää vaikka pienenä olisinkin, mutta siinä ei muistijälkiä ole. Haaveissa on kävellä vielä paljon pidemmälle, joskin siihen ehkä tarvitsen jonkun kaverin mukaan henkisesti tueksi. 😉

whiteandfresh7034.jpg

Jäällä minua ja erästä pikkupoikaa isänsä kanssa kohtasi surullinen näky, oli joutsenella oli päivät päättyneet. Sitä näkyä ei varmaan unohda. Siinä on se luonnon karuus ja julmuus kaikessa luonnollisuudessaan iskenyt. En niinkään ole järkyttynyt, mutta huomaan mielessäni pyörittäväni näkyä ja olen hieman surullinen. Pikkupojan asenne kuitenkin lohduttaa… hän kertoi minulle, että kaikki on ollut varmaan ihan parissa minuutissa ohi. Lapset <3

whiteandfresh7039.jpg

Yritän siirtää ajatukseni mieluummin vaikkapa pakkassaappaisiin, jollaiset tarvitsisin. Minulla on lämpimät Uggit, joissa ei taatusti jalat palele. Ne ovat kuitenkin varsin liukkaat ja nytkin tuli muutaman kerran testailtua tasapainotaitoja. Ei tee jalkalihaksilla hyvää sipsuttelu, pitäisi pystyä suhteellisen normaaleja askeleita ottamaan. Kaapissa on Sorelit kyllä, mutta ne ovat varsin raskaat ja sopivatkin paremmin isompiin kinoksiin. Etsinnässä olisi siis ulkoiluun ja kävelyyn sopivat lämpimät saappaat. Kokeilin eilen kaupassa Kuomia, ne tuntuivat jalassa tosi hyvältä. Kokeilemani Kuomat olivat Pallakset, mutta Universal Pron muotoilu kiehtoo ehkä enemmän. Mikä malli sitten loppujen lopuksi onkaan, ovat nämä kotimaiset samaan aikaan super lämpimät ja keveät kävelemiseen. Pitävät kylmän lisäksi kosteuden loitolla. Taidan suosiolla säästää rahaa ja ostaa moiset ihan viimeistään ensi talveksi. 🙂

Leppoisaa viikonloppua kaikille!

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Talvinen luonto + pakkaskenkäpohdintaa

  1. Keskuskadulla Crocsin liikkessä oli tosi kivan näköisiä talvi-crocseja, siis saappaita ja muitakin melleja, jopa -70 % alessa. Hintaa jää siis muutama kymppi. Suosittelen käymään katsomassa, jos Crocsit miellyttää.

    1. Johis: Kiitos vinkistä! Olen ihastellut Crocsien talvisaappaita sen jälkeen, kun kaverillani sellaisia kerran kokeilin. Ihanan keveät verrattuna Soreleihin ja ulkonäkökin on samanlainen! Veikkaan kuitenkin, että kunnon ulkoilukenkien ostaminen jää ensi talvelle ellen jostain yhtäkkiä saa ylimääräistä rahaa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *