Halloweenkimppu

Sain tänään kodin kaunistukseksi ja silmien iloksi ihanan syksyisen Halloweenkimpun. Leikkokukkia ei olekaan pitkään aikaan ollut vaan olen nautiskellut tavan viherkasveista. Huomaa kyllä, että silmät hakeutuvat vähän väliä tuohon tv-tason päällä olevaan kimppuun. 🙂

whiteandfresh5604.jpg

whiteandfresh5609.jpg

whiteandfresh5610.jpg

whiteandfresh5608.jpg

whiteandfresh5616.jpg 

Halloween on maailmalla kai virallisesti huomenna, mutta meillä Suomessa sitä vietetään pyhäinpäivän aattona eli tänään. En erityisemmin Halloweenia juhlista vaikka voisihan se toisaalta olla ihan hauskaakin. 🙂 Päivällä osallistun Bloggers’ Inspiration Dayhin ja illaksi vaan rauhoitun kotona kynttilöitä sytytellen ja muistellen edesmenneitä läheisiäni ja tuttaviani, sillä haudoille en tänä vuonna valitettavasti pääse.

Juhlaisaa, rauhallista ja aurinkoista viikonloppua kaikille! <3

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *