PuuMera, Aisti (Asuntomessut kohde nro 3)

Asuntomessujen PuuMerassa sijaitseva Aisti todellakin herätti kaikki aistit. Kokovalkoinen sisustus ei värittömyydestään huolimatta jättänyt kylmäksi.

whiteandfresh1356.jpg

whiteandfresh1357.jpg

Valkoisen eri sävyt, kiiltoasteet ja pinnat luovat yhtenäisen kokonaisuuden. Kovin hyvin sitä en itse onnistunut kamerallani taltioimaan, joten kannattaakin käydä paikan päällä katsomassa. Valkoinen pohja toimii mainiona inspiraatiolähteenä mahdollisille lisäväreille. Jos tuo olisi oma koti, lisäisin ehkä ripauksen kirkkaita värejä, kuten auringonkeltaista! <3

whiteandfresh1361.jpg

Woodnotesin Flake-sisustuselementti sopii niin verhoksi kuin tilanjakajaksi.

whiteandfresh1363.jpg

whiteandfresh1362.jpg

Kontrastiksi tähän Aistin sisustukseen on tuotu hieman mustaa valaisimien ja kaiuttimien (Genelec) muodossa. Valaisimet onkin varsin hauskasti asennettu; johdot risteilevät valaisimesta toiseen ollen myös sisustuselementti.

whiteandfresh1359.jpg

whiteandfresh1360.jpg

Asunnon ehdoton helmi on kuitenkin makuuhuone! Minimalistinen, mutta ihan oikeasti lämminhenkinen sisustus hivelee silmää. Tyyliltään sänky iskee minuun kuin miljoona volttia. <3 Juho Pasilan Innoluxille suunnittelema Murakka-valaisin on kuin piste i:n päälle. Tähän valaisimeen kiinnitin huomiota viime vuoden Habitare-messuilla vaikka alun perin tämä on esitelty jo vuoden 2012 Habitaressa.

whiteandfresh1358.jpg

whiteandfresh1364.jpg

Eteisen seinällä oleva musta Hangram-naulakko sopii minimalistiseen tyyliin kuin nenä päähän. Hangram sopii seinälle ihan sellaisenaan eikä kaipaa kaverikseen juuri muuta. Naulakon on suunnitellut Femma Design; ryhmä Lahden Muotoiluinstituutin sisustusarkkitehtuuriopiskelijoita.

Tämä kohde oli ehdottomasti yksi suosikeistani! Vielä taitaa olla tulossa yksi kerrostalokohde ja sitten siirryn esittelemään suosikkejani talokohteista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *