Ellen Jokikunnaksen sisustama kaksio!

Nyt kurkistetaan asuntomessujen toiseen kerrostaloon eli Spinelliin ja kohteeseen numero 9. Kyseessä on 54,5 neliöinen kaksio, jonka on sisustanut Ellen Jokikunnas. Sisustus on iloinen sekamelska uutta, vanhaa ja Ellenin itse tuunaamia huonekaluja. Värejä ei ole unohdettu ja siitä osoituksena on muun muassa pitkän seinän mittainen Designers Guildin kukkatapetti, jonka värimaailmaa toistaa myös violetti sohva ja saman sävyiset tekstiilit.

whiteandfresh1250.jpg

Eteisessä takit voi ripustaa Normann Copenhagenin Hang On -naulakkoon ja hauskasta tuunatusta jakkarasta saa apua vaikkapa kenkien laitossa. Huomatkaa myös olohuoneen seinän tapetin käyttö jakkarassa!

whiteandfresh1245.jpg

whiteandfresh1249.jpg

whiteandfresh1247.jpg

Olen nyt useammassa paikassa lyhyen ajan sisään nähnyt yöpöytinä käytettävän Ikean porrasjakkaroita. Niin tavallinen, mutta kuitenkin niin ihana idea! Pitkän aikaa on ollut keittiöön tarve ostaa tuollainen porrasjakkara, mutta saatanpa ostaa kaksi samalla kertaa ja käyttää toista puhtaasti sisustuksessa toisen ollessa käytännön apuna keittiössä. Mieleni tekisi myös kokeilla jossain vaiheessa laittaa valaisin roikkumaan yllä olevien kuvien mukaisesti. Olen vähän arastellut reikien poraamista seiniin, mutta samalla tietenkin erilaiset sisustusratkaisut ovat mahdottomia. Täytyy ehkä vain rohkaistua porailemaan! 😀

whiteandfresh1234.jpg

whiteandfresh1233.jpg

whiteandfresh1231.jpg

whiteandfresh1235.jpg

Ihana itsetehty betonijakkara!

whiteandfresh1238.jpg

whiteandfresh1237.jpg

Ruokapöytä on teetetty puusepällä. Pöydän ympärillä eripari tuolit, suosikkini ovat tietysti nuo pinnatuolit.  Ruokapöydän yllä olevat valaisimet on hankittu antiikkiliikkeestä.

whiteandfresh1236.jpg

whiteandfresh1242.jpg

Kovin usein sitä pysähtyy miettimään, miksi oma keittiön taso ei voi näyttää tältä! 😀

whiteandfresh1239.jpg

whiteandfresh1243.jpg

Ellenin sisustus on niin harmoninen, että vaikka sisustuksessa on paljonkin asioita, joista en itse välitä, huolisin silti tuon asunnon kutakuinkin tuollaisenaan. Käsittämätön sisustussilmä!

 

P.S. Tämä talo on muuten täysin avaimeton ja toimii elektronisella lukitusjärjestelmällä! Esimerkiksi postipaketitkin voi toimittaa kotiin vaikka asukas ei kotona olisikaan (asunnoissa niin kutsutut erikseen lukittavat palvelueteiset). 🙂

5 kommenttia “Ellen Jokikunnaksen sisustama kaksio!

  1. tyylien,värien ja materiaalien sekamelska,mutta toimii!Hauska ja kodikas:)

  2. Ihanaa, kun jaksat tehdä näin kattavia postauksia asuntomessuista niin pääsee itsekkin ihailemaan, kun en varmaan tänä vuonna paikanpäälle pääse 🙂

  3. Kauniisti sisustettu kokonaisuus ♥ Minä olen miettinyt yöpöydiksi juuri noita porrasjakkaroita ja taitaa ollakin uusi trendi 🙂 Hauskaa viikonloppua 🙂

    1. happystarhome: Kiva, kodikas ja edullinen ratkaisu. 🙂 Mukavaa viikonloppua sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *