Mökkitunnelmaa modernissa kerrostalokaksiossa!

Vantaan Kivistöön asuntomessualueelle on rakennettu Euroopan suurin puukerrostalo PuuMera, jossa tämän postaukseni kohde numero 2 eli Perunamaa sijaitsee. Kyseessä on modernisti sisustettu 57,5 neliöinen kaksio, johon on tuotu onnistuneesti “Punainen tupa ja perunamaa” tunnelmaa.

whiteandfresh1339.jpg

Asunnossa on keittotila, jossa yläkaappien sijaan on puiset hyllyt. Keittiöstä en kaikessa tohinassa tullut ottaneeksi kuvaa, mutta sellaisen löytää esimerkiksi PuuMeran sivuilta. Keittotilan vieressä on ruokailutila, jossa on käytetty ihanasti mielikuvitusta laittamalla yrttejä roikkumaan ruokapöydän yläpuolelle. Ruokapöytänä on Petra-keittiöiden klaffi-kaappi, jollaisen ihan välittömästi huolisin omaankin kotiin! Lisätilaa ja ruokapöytä samassa paketissa pieneen keittiöön. Klaffi-kaappi toimii mainiosti myös työpöytänä!

whiteandfresh1338.jpg

Olohuoneen seinää on laitettu elävöittämään taulu/teos, joka on ihan oikeaa sammalta.

whiteandfresh1342.jpg

Olohuoneen säilytys on toteutettu Muuramen Mup-säilytyskokonaisuuden avulla. Myös tekniikka piiloutuu tuonne sisään. Valkoiseen isoon kokonaisuuteen on tuotu ilmettä kirkkaankeltaisilla ovilla.

whiteandfresh1350.jpg

whiteandfresh1351.jpg

Makuuhuone pysäytti upeudellaan! Mäntyverhoiltu nukkumasoppi tuo todella mieleen mökin, mutta sopii todella hyvin moderniin asuntoon. Mieletön idea, tykkään! Valaistuksesta vastaa muuten Valoarte Harri Koskisen suunnittelemalla Korona-valaisimella.

Muistattehan muuten, että 19.7. asti blogini lukijat saavat 20 % alennusta Korona Light -sarjan valaisimista! Alennuksen saa koodilla whiteandfresh

whiteandfresh1345.jpg

whiteandfresh1346.jpg

whiteandfresh1347.jpg

whiteandfresh1348.jpg

Parvekkeelle on tehty todellinen oma pieni piha nurmikkoineen kaikkineen! Tässä on todellinen parvekepuutarha ja paratiisi. Ei tässä oikein osaa muuta sanoa kuin WOW. 

Tällaiseen asuntoon muuttaisin välittömästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *