Kerrostaloasumiseen inspiraatiota Asuntomessuilta!

Eilen oli Vantaan asuntomessujen lehdistöpäivä ja pääsin tutustumaan jo heti alkuun tämän vuoden tarjontaan. Mukana oli mukavasti myös kerrostaloasuntoja ja juurikin kaksioita, jollaisessa myös itse asun. Suosikkeja löytyi niin niistä kuin taloistakin. Aloitetaan kohteella numero 6; Opaali ja sieltä asunnolla ”Kimi”.

Tämä 54,5 neliöinen kaksio on suunniteltu ensiasunnoksi kuvitteelliselle Kimille. Sisustuksen on suunnitelleet Vantaan nuorisopalveluiden työpajanuoret ja kalusteet on kaikki kierrätettyjä ja tuunattu nuorten työpajassa. Ihastuin totaalisesti tähän sisustukseen ja muutamia juttuja lukuunottamatta olisin voinut itsekin tähän muuttaa. 😉

whiteandfresh1282.jpg

whiteandfresh1283.jpg

Keittiössä tykkäsin yläkaapittomuudesta. Erillinen jääkaappi myöskin antaa pieneen tilaan ilmavuutta.

whiteandfresh1298.jpg

whiteandfresh1290.jpg

Vaatesäilytys on ratkaistu hauskasti matkalaukun ja vaaterekin avulla. Taitaisi vain oikeasti vaatia minimimäärän vaatteita ja hieman vaivaa tuollainen matkalaukkusäilytys, kun saisi aina pyykkäyksen jälkeen viikkailla ja ujutella vaatteita siisteihin pinoihin. 😉

whiteandfresh1284.jpg

whiteandfresh1285.jpg

Ikkunaverhot on toteutettu vanhoista nutakorteista. Hauska sisustuselementti vaikkei kovin käytännöllinen!

whiteandfresh1289.jpg

Ihana valaisin, rakastuin!

whiteandfresh1299.jpg

whiteandfresh1292.jpg

whiteandfresh1293.jpg

whiteandfresh1294.jpg

whiteandfresh1297.jpg

Asunnossa on myös suloinen pikkuruinen parveke. Taitaa olla suurin piirtein länteen parveke (ja asunnon ikkunat muutenkin), joten ilta-auringosta saisi tuolla nautiskella. Parvekkeen seinäpuupaneelit on jätetty luonnolliseksi ja käsitykseni mukaan niitä ei myöhemminkään olla maalaamassa. 

whiteandfresh1301.jpg

Eteinen inspiroi myös tosi paljon. Naulakon virkaa toimittavat seinään kiinnitetyt vanhat maalatut kurkkupurkit. Tällaisen avaran eteisen huolisin itsekin! Olohuoneessa on tilaa myös ruoka- ja työpöydälle.

Kun vaan omaisi sisustussilmää ja tuunaustaitoa, niin omaankin kotiin voisi keksiä vaikka mitä! Lisää sisustusinspiraatioita on siis vielä luvassa teillekin, sillä asuntomessupostauksia tulee vielä monta. 🙂

4 kommenttia “Kerrostaloasumiseen inspiraatiota Asuntomessuilta!

  1. Oi vitsi, on varmaan hienoa päästä tutustumaan kohteisiin ilman ryysistä :)<br />
    Tuossa asunnossa oli kyllä upeasti sisustettu kierrätetyllä tavaralla!

    1. Tsinnia: Lehdistöpäivänä oli todellakin helpompi pyöriä kohteissa. Muistan Hyvinkään asuntomessuilta kuinka puuduttavaa välillä oli kamalassa ruuhkassa ja kuumuudessa. Ja tuo asunnon sisustus oli just hieno, jotain omaperäistä olisi kiva keksiä joskus omaankin kotiin. 🙂

  2. Heipsan hei… olipas kiva nähdä sinutkin vihdoin ja viimein ihan livenä!!! Kiva, kun laitoit näistä kerrostaloasunnoista kuvia, koska tämä laiska bloggari ei visiteerannut niissä ollenkaan:)

    1. Frida: Oli kyllä kiva vihdoin tavata. 🙂 Kerrostaloasumiseen kaipaa itse enemmän inspiraatiota, joten oli kiva, että näki ihan konkreettisia vinkkejä. Oli kyllä talojenkin sisustukset hienoja ja tykkäsin kovasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *