Lenkillä

Luonto alkaa hiljalleen herätä kevääseen. Kaikki on kuitenkin vielä paljaana ja karuna, mutta jotenkin haavoittuvana.

En yksinkertaisesti osaa ja pysty olla kuvaamatta luontoa ja sen mielenkiintoisia yksityiskohtia, kun olen lenkillä. Viime kesänä kirosinkin käsivarsikoteloani, kun sillä sai näppärästi puhelimen mukaan, mutta oli varsin rasittavaa jatkuvasti ottaa puhelinta siitä pois ja laittaa takaisin. Lopulta kävelinkin pitkän tovin puhelin kädessäni. 😉

Tänään taltioitui tällaisia kuvia.

whiteandfresh9837.jpg

whiteandfresh9838.jpg

whiteandfresh9841.jpg

whiteandfresh9843.jpg

whiteandfresh9844.jpg

whiteandfresh9848.jpg

whiteandfresh9850.jpg

whiteandfresh9853.jpg

whiteandfresh9856.jpg

Kotona on tekemistä vaikka muille jakaa, sillä kannoin pari päivää sitten aikamoisen määrän tavaraa kotiini. Lapsuudenkodistani otan omaan kotiin jotain pientä, mutta osa tavaroista on ihan puhtaasti läpikäymistä varten isän kuoleman jäljiltä. Pääasiassa kaikenlaista paperitavaraa. Taidan siitä huolimatta kuitenkin keskittyä tänä viikonloppuna rentoutumiseen ja lenkkeilyyn, niin on kaunis sää! 🙂

2 kommenttia “Lenkillä

  1. Kyllä se on mahtavaa kun luonto herää talven jälkeen! 🙂 Kaunis blogi sinulla, ihastuin! Ja tulen uudelleenkin.. Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. <a rel="external nofollow" href="http://www.amandanunelmia.blogspot.fi&quot; target="_blank">www.amandanunelmia.blogspot.fi</a> 🙂

    1. Amanda, kiitos kommentista! Kiva kuulla, että tykkäsit lukemastasi ja näkemästäsi, tervetuloa uudelleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *