Uudet ja pirteät Adidakset

Kevään ja parempien kelien myötä on kiva saada vähän piristystä ja väriä lenkkivarustukseen. Sitä tarjoavat nämä Adidaksen Response K (juoksu)lenkkarit. Lastenosastolta! 🙂 Kokeilin useampia malleja, pääosin Adidaksen ja Niken lenkkareita, mutta kummasti vaan Adidaksen lesti sopii jalalleni parhaiten. Vanhatkin lenkkarini ovat Adidaksen.

whiteandfresh9521.jpg

whiteandfresh9516.jpg

Kengän päällinen on musta/mustanharmaa ja hauskan pirteä aavistuksen ehkä vihreään taittava keltainen väri kulkee alareunassa ympäri kengän. Myös kengän sisäpuoli on keltainen.

whiteandfresh9519.jpg 

whiteandfresh9520.jpg

Ulkopohja vaikuttaa hyvältä ja pitävältä, mutta sitä en tiedä, onko tuolla punaisella jutulla tuolla pohjan keskiosassa jokin funktio. Pohjassa kuitenkin on iskunvaimennus niin kannassa kuin päkiälläkin (Adiprene+). Lisäksi kengässä on Torsion kiertojäykkyysrakenne.

whiteandfresh9517.jpg

whiteandfresh9523.jpg

Tärkeintä itselleni on se, miltä kenkä tuntuu jalassa. Nämä ovat kevyet ja silti tuntuivat tukevalta. Koska en käy juoksulenkeillä, niin ei ole niin ratkaisevaa tuen osalta vaikka kengät ovatkin lasten- ja nuorten mallistoa. Päkiäongelmaisena tykkään myös siitä, että vaikka nämä ovat juoksulenkkarit, ei päkiäkohta kengässä ole liian taipuisa. Eiköhän näillä kelpaa tuolla pistää menemään.

Nyt ensin kuitenkin kengät pääsevät koekäyttöön sisäliikunnan parissa, sillä tänään illalla on tiedossa liikuntaa ja hyvinvointia mukavassa seurassa. Siitä lisää myöhemmin! Mukavaa viikonloppua kaikille. 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *